- 11 Mart 2025
- 8
- 6
- 1
- 30
- Konu Sahibi selin mert
-
Ailelerin bağlayıcılığı yaşınız çok gençse ve ekonomik özgürlüğünüz yoksa olurdu, şimdi ben evleniyorum, sade bir nikah ve yemekle de halledicez bitecek demeniz yeterli. Ha yine hoşlarına gitmez, sıkıntı olur ama siz ne yaptığınızı biliyorsanız ve kararlarınızın sonuçlarını kaldırabilecekseniz bu da aşılır gider.Selam kızlar yeni üye degilim aslında 10senelik hesabım var ama yeni hesapla açmak istedim konuyu.31yaşımdayım sevgilim de 43 yaşında.Şu anda beş haftalık hamileyim zaten evlenecektik ama tabiki şimdi biraz acele sekilde olacak.İkimizinde ilk çocugu benim hemde ilk evliliğim olacak.Ailem baskıcı degil ama yinede şu anlık söylemeyi düşünmüyorum bebegi.En acele sekilde nasıl evlenilir tanışma nikah olsa hemen yeterli mi sizce fikir istiyorum sizden bayanlarr gerçekten hic benlik işler degil hayatımda belki iki tane nikaha katılmışımdır bilgim tecrübem yok tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum.teşekkürler simdiden
Yıldırım nikahı yok sadece dizilerde oluyorYildirim nikahi yapin bana da supriz oldu bir delilik yaptik evlendik diyin aileleri topladiginiz bir yemekte
Cok mu dizivari olur
Ay o zamanda hiç takı gelmez dimiYildirim nikahi yapin bana da supriz oldu bir delilik yaptik evlendik diyin aileleri topladiginiz bir yemekte
Cok mu dizivari olur
Bebege gelir artikAy o zamanda hiç takı gelmez dimidüşündügüm şeye bak
Bebeğinizi sağlıkla dünyaya getirin inşallahSelam kızlar yeni üye degilim aslında 10senelik hesabım var ama yeni hesapla açmak istedim konuyu.31yaşımdayım sevgilim de 43 yaşında.Şu anda beş haftalık hamileyim zaten evlenecektik ama tabiki şimdi biraz acele sekilde olacak.İkimizinde ilk çocugu benim hemde ilk evliliğim olacak.Ailem baskıcı degil ama yinede şu anlık söylemeyi düşünmüyorum bebegi.En acele sekilde nasıl evlenilir tanışma nikah olsa hemen yeterli mi sizce fikir istiyorum sizden bayanlarr gerçekten hic benlik işler degil hayatımda belki iki tane nikaha katılmışımdır bilgim tecrübem yok tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum.teşekkürler simdiden
Söz nişanı bir arada yapın, nikah için gun alirsiniz düğün yapmayacaksınız haftasonuna davetli nikah yaparsinizSelam kızlar yeni üye degilim aslında 10senelik hesabım var ama yeni hesapla açmak istedim konuyu.31yaşımdayım sevgilim de 43 yaşında.Şu anda beş haftalık hamileyim zaten evlenecektik ama tabiki şimdi biraz acele sekilde olacak.İkimizinde ilk çocugu benim hemde ilk evliliğim olacak.Ailem baskıcı degil ama yinede şu anlık söylemeyi düşünmüyorum bebegi.En acele sekilde nasıl evlenilir tanışma nikah olsa hemen yeterli mi sizce fikir istiyorum sizden bayanlarr gerçekten hic benlik işler degil hayatımda belki iki tane nikaha katılmışımdır bilgim tecrübem yok tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum.teşekkürler simdiden
Hele şu an tam zamanı, hazır düğün mevsimi açılmamışken nikah günü için çok beklemezler.nikahı hemen alabilirsiniz işlemlere başlayın. Aileleri de tanıştırırsınız önümüz bahar yaz zaten seneye beklemek istemiyoruz sıcak havaları kaçırmak istemedik dersiniz
Yani ben 26 yaşında evlendim hamile falan da değildim ama adetlerden nefret ettiğim için en sade şekilde evlenmek istedim tanışma oldu bir hafta bize geldiler sonra aynı hafta biz gittik bir dahaki hafta istemeye geldiler yani totalde iki haftalık bir süreçten bahsediyorum istemeden sonra bohça falan istemediğimi herkes kendi bohçasını alsın dediğimi hatırlıyorum Sonra da isteme gerçekleşti ev tutuldu eşyalar konuldu sonra da kına iki gün sonra da nikah düğün bile yapmadım yani sevmiyorum insan yeğlemeyiSelam kızlar yeni üye degilim aslında 10senelik hesabım var ama yeni hesapla açmak istedim konuyu.31yaşımdayım sevgilim de 43 yaşında.Şu anda beş haftalık hamileyim zaten evlenecektik ama tabiki şimdi biraz acele sekilde olacak.İkimizinde ilk çocugu benim hemde ilk evliliğim olacak.Ailem baskıcı degil ama yinede şu anlık söylemeyi düşünmüyorum bebegi.En acele sekilde nasıl evlenilir tanışma nikah olsa hemen yeterli mi sizce fikir istiyorum sizden bayanlarr gerçekten hic benlik işler degil hayatımda belki iki tane nikaha katılmışımdır bilgim tecrübem yok tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum.teşekkürler simdiden
Sağlık kontrolünden geçip nikah günü alın. Aile tanışması olsun sonra da nikah kıyarsınız. Evlilik sonrası illaki önceden gebelik olduğu anlaşılacak ama bir şey olmaz. Bunu sorun etmeyin. Bu sizin hayatınız.Selam kızlar yeni üye degilim aslında 10senelik hesabım var ama yeni hesapla açmak istedim konuyu.31yaşımdayım sevgilim de 43 yaşında.Şu anda beş haftalık hamileyim zaten evlenecektik ama tabiki şimdi biraz acele sekilde olacak.İkimizinde ilk çocugu benim hemde ilk evliliğim olacak.Ailem baskıcı degil ama yinede şu anlık söylemeyi düşünmüyorum bebegi.En acele sekilde nasıl evlenilir tanışma nikah olsa hemen yeterli mi sizce fikir istiyorum sizden bayanlarr gerçekten hic benlik işler degil hayatımda belki iki tane nikaha katılmışımdır bilgim tecrübem yok tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum.teşekkürler simdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?