emzirmeyi kesmek istiyorum ama nasıl yapıcam

bilgem_

prensesim
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2013
431
25
48
34
merhaba arkadaslar benim 1.5 yaşında kızım var beni sürekli emmek istiyor karnı tok olsa bile zevkine durmadan emmek istiyor artık bıktım göğsümün uçları cok kötü oldu iç çamaşırıma bile değince nasıl acıyor sabahtan aksama kadar emiyor gece yatıyoruz 1 2 saat yatıyor sonra kalkıp tekrar emmek istiyor bu sekilde sabaha kadar koynumda emiyor zaten cok yoruluyorum birde geceleri uyuyamıyorum artık kesmek istiyorum ama nasıl yapıcam çevremdekiler birden kes diyolar ama öylede çok sert oluyormus göğüs acı veriyormuş 2 gün önce salça sürdüm cok korktu ağladı dayanamadım tekrar emzirdim lütfen deneyimli anneler beni bilgilendirsin nasıl yapıcam ben ..

Canim benimde oglum 15 aylik ayni seyleri yasiyormusuz surekli memedeydi zevkine emiyodu gece 7-8 abartisiz kalkiyodu hamile kalinca kestirmke zorunda kaldim dr da 12 haftaya kadar emzir deyinece azaltarak basladim. Gunduz 10 keee emiyorsa 5-6 ya indirdim ama cok zor oldu her saniye yapistigi icin benim o ara babam yanimdaydi her miz mizlandiginda disari cikardi gezdirdi oynatti eve gelince meme vermeden biseylee yedirdim oyun oynadim oyun oynarken yerde uyumaya basladi boyle boyle gunduz tamamen unnuttu ama bu sirada surwkli disari ciktik oyun oynadik yardim edebilecek birileri varsa yardim al cunku surekli sen ilgilenince yine meme aklina geliyo. Sonra sadece geceleri verdim ama onunda sayisini azalttim gece su verdim sut verdim 3-4 saat uyumadigimiz oldu gecenin bi koru oyun oynuyoduk meme istemesin diye en son gece bire dustuk iki gecedir hic vermiyorum daha az uyaniyo uyandiginda su veriyorum tabi gece yatmadan sut yada muhallebi. Bu kadar uzun yazdim ama hepsi 20-25 gun surdu. Bide aktarda meme ucuna surulen bisey varmis tadi aci komur gibi ben ondanda aldim cunku normal yolla kesebilecegime inanmiyodum ama cok sukur gerek kalmadi. Allah kolaylik versin

Ben deneyimli değilim ama iki ablamda gördüm ikiside göğüslerine bant sardılar sonra tiksindi çocuklar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim oğlumda aynıydi gece çok kalkıyordu 7 defa felan kalkıyordu sürekli emmek istiyordu oğlum 14 aylıkken ameliyat olmak zorunda kaldım ameliyata gitmeden önce annemlere çok kaynamasın diye emmekten kestim çünkü biberonda almıyordu salça sürdüm baya tiksinmisti emmek istemedi biberonda almıyordu bak oğlum bu eg olmuş sen bunu em dedim biberon verdim aldı öyle bıraktı

Son düzenleme:

off bayada sürüyormus benim eşim sürekli 2 yasına kadar emzireceksin dyor ama yeter artık sanki kendisi emziriyor banada yazık deilmi zaten sabah 5-6 gibi uyanıyor 7-8 e kadar emiyor geceleride uyanıyor sabahtan aksama kadar peşinden koşuştur hal kalmıyor şimdi bıraktırsam geceleri ağlayınca ben sana dedim bıraktırma diyecek biliyorum hiç yardımcı olmuyor bana ne yapacagımı bilemedim bende gündüzleri kesecem gece vericem sonra yavas yavas azaltıcam

bende 3 gün önce salça sürdüm uf olmus dedim cok korktu ağladı dayanamadım tekrar emzirdim ama yeter :) konusmasınıda cok bilmiyor daha konusmasını bilse dediklerimi anlasa anlatırım ama oda yok napıcam bilmıyorum peki göğsünde şişlik acı oldumu bıraktırınca

Canim tiksindirmek c o k yanlis bebegin guvenini azaltıyor. Oncelikle kararli olmalisin. Ben birden kestim sen buyudun meme bitti dedim. Anladigini sanmıyorum tabi. Ama aglasada vermedim babasi ilgilendi gece uyandiginda su verdik sadece her seferinde 2 kotu gece gun gecirdim üçüncü gun istemedi. Istedigi zaman oyunla dikkatini dağıttim. Toplam 3gunde bu is bitti. Yaninda giyinip soyunmadim ki aklina gelmesin. Babaya cok is düşüyor. Bir yasinda kestim hamile oldugum icin 3aydan fazla emzirmek istemedim 4aylik hamile y ken kestim. Kararli ol hic vermezsen cok aglayacak ama iki gun sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…