• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emzirmeyi biraktiktan sonra uyutma

daisybutton

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2009
42
3
623
Şanlıurfa
Merhaba arkadaşlar. Size bir konuda danışmak istiyorum. 22 aylik bir kizim var. Şimdiye kadar emzirdim ama artık biraktiricam. Uyurken de emerek uyuyor. Hem emzirmeyi nasıl biraktirdiniz hem de emmeden uyumaya nasil alistiririm ? Bu konularda sizden fikir bekliyorum. .

Merhaba arkadaşlar. Size bir konuda danışmak istiyorum. 22 aylik bir kizim var. Şimdiye kadar emzirdim ama artık biraktiricam. Uyurken de emerek uyuyor. Hem emzirmeyi nasıl biraktirdiniz hem de emmeden uyumaya nasil alistiririm ? Bu konularda sizden fikir bekliyorum. .

merhaba,benim kızım 23 aylıktı bi gece denemek için kızıma dedimki bak sen artık büyüdün memeyi bebekler emer..artık emme ama dedim elini koynuma sokabilirsin..dinledi baktım hiç direnmedi..zannedersem bir ay kadar zorlandım geceleri uyandı tabiki. ama pes etmedim her defasında aynı cümleyi tekrarladım..sonra yavaş yavaş uyanmaları azaldı..ama öğlen uykusunda elini yine koynuma sokuyor :) ama siz eğer benim taktiği uygularsanız şayet göğsünüzü elletmeyin ben izin vermedim okadar sadece koynumu elleyebiliyor..akşamlarıda kendi yatağına koyuyorum.ilk günler yanındaydım ve sürekli konuştum kızım hiç birşeyden korkma bak bu senin dolabın bu yatağın orda ne eşya varsa hepsini saydım ışıklardan korkuyordu o ışık nerden geliyorsa açıklama yapıyordum.. ilk zamanlar tabiki ağlıyor ama ben pes etmedim sonra sonra kendi uyumaya başladı.. ara sıra huysuzluk yapıyor tabiki sakinleştiriyorum sonra yerine yatırıyorum..ve 9 dan önce yatırmaya çalış..mümkünse diğer odaların ışıklarını kapatın ve ses olmamasına dikkat edin..elinden geldiğince uyku saatlerine dikkat edin toplam uyku saati 12 saat olsun gece erken yattıysa sabah uyandırın ben uyandırıyorum..çünkü fazla uyuduğunda gece uyuması zor oluyor..umarım yardımcı olabilmişimdir :)

bende kızımı yaklaşık 7 ay önce sütten kestim.şu an 23 aylık.nabahtan başla gün boyu süt verme ben göğsüme sakız yapıştırdım üstünese biraz saç koydum biliyorum iğrenç ama yengem öyle bıraktırmıştı.ondan öğrendim şimdi şöyle oluyo sabahtan süt vermiyon isteyince sakızı takıyon kaka olmuş diyon.parka götür sevdiği şeyler ver gündüzler zor olmuyo.gelelim geceye .emmeden benim kızda uyumuyordu.yatmaya yakın iyice çorbasını yedir.ağlayacak isteyecek sen yinede sakızı takıp kaka olmuş pis de.mutlaka uyuyacak tabiki ilk gece zor olacak gece uykusuz kalacaksın çünkü benim kız uyanıp istedi gece parfümleri dizip oyun oynadık.tekrar uyudu.bu arada senin göğüslerin ağrımaması için ilk iki gece sadece 1 kere her iki göğüsünüde emzireceksin.yoksa göğüslerin acısından duramazsın.bebek sabah uyandığında bardakta ılık süt içir öğrenecek zamanla sonra kahvaltısını yaptır.2. gün dah kolay oluyo.fakat şunada dikkat et sadece 2 gün isteyip ağlayınca göğsüne sakızı takıp gösterip kaka de.3.gün ve sonrası daha gösterme olur mu?sonucunu yaz merak ettim .

[QBİŞEYUOTE=daisybutton;34762744]Enbu ve zarutel ikinize de çok teşekkür ederim. Tavsiyelerinizi uygulayacag

BİŞEY DEĞİL CANIM.FAKAT SÜTTEN KESTİKTEN SONRA BİZİMLE PAYLAŞ OLUR MU?

Back