Emzirmek tam bir eziyet!!

Gayet normal birsey soyledim ne saldiracagim. Haddini asma falan cok lumpen bir agiz ancak kavga modu cidden degilim. Neyse size sutle imtihaninizda basarilar

Hassas bir dönem olduğu ortada değil mı? Emzirme demek sizin haddinize değil bu düzgün bir uslup değil. Haddinizi aştınız bu konuda.
Emzirmekten bıktım filan yazmadım sonuçta bebeğimin çırpınmasından bıktım yazdım.

Biberonla beslemeyi hiç düşünmedim ne kadar zorlansam da emzirmeye kafayı takmış bir durumdayım. Sadeceboğulması ve ağlaması canımı sıkıyor. Sürekli memeden çekilmesi çok can sıkıcı.
Sağmadan veremiyorum malesef.
Sağdıklarımı dolana attım bikaçını başkasına verdim.

Biberon vermiyorum. Emziğe alışmadı zaten.
Meme red etmesinin tek sebebi sütün hızlı gelmesi. Sağdıktan sonra güzel güzel emiyor ama artık sağıp ön sütü almama rağmen biraz emdikten snra tekrar hızlı geliyor ve memeden çekiliyor yine.
Düzelir inşallah çok sıkıntılı bir dönem. Dr um sağıp atmamı söyledi diğer türlü mastitim tekrarlar. Ve elle sağmak mümkün olmuyor taş gibi göğüslerim.

Kaç günlük bebeğin? Şuan kolaydır ama zamanla zorlanmaya başlayacak gaz olayı. Sanırım yeni doğum yaptın ilk 25 30 gün gaz sorunumuz olmamıştı sonra fazlalaştj. Kolik olayı 2 aylık oldu yeni ortaya çıktı.
O şekilde emzirirken bile boğuluyor sadece uyurken kolay oluyor çünkü yavaş çekiyor. Bu sabah uyurken verdim,emebildi. Uyandıktan sonra tekrar emdi yine uzanarak emzirdim yine boğuldu.
Ve aynı göğüsten vermeme rağmen 1 saat geçmişti aradan.
Düzene girecek ondan eminim ama herşey üst üste gelince çok zor özellikle kolik olayı. Arabada susuyor,acıkıyor acıktığında da ağlıyor haliyle,e emzirme de sorun olunca susturamıyorum :)

Tamam hadi uzatmayalim. Selametle

Pompa sutu artiriyor. Elinizle sagin emzirmeden once birazini.
Malesef tam bir cozumu olmuyor benim zavalli oglum da cok cekti

Çok zor değil mı ya? Bana abarttığımı söylüyorlar halbuki inanılmaz zor bir dönem.
Pompa sütü arttırıyor ama elimle sağmam mümkün değil taş gibi göğüslerim

Daha 15 günlüğüz inşallah kolik olmaz :) çok zor ablamın çocuğundan biliyorum. Allah yardım etsin.

Çok zor değil mı ya? Bana abarttığımı söylüyorlar halbuki inanılmaz zor bir dönem.
Pompa sütü arttırıyor ama elimle sağmam mümkün değil taş gibi göğüslerim
Ama kisir donguye giriyorsun ben de ayni hatayi yaptim, n zaman pompayi biraktim ikimiz de rahatladik.
Litre litre sut doktum cope :)

Daha 15 günlüğüz inşallah kolik olmaz :) çok zor ablamın çocuğundan biliyorum. Allah yardım etsin.

Korkma ve düşünme bence :) genelde gaz sorunu 20 25 gün sonra başlar. İnşallah gazlı bir bebeğin olmaz inan bana gazı olursa kucağa almanak mümkün değil hatta kucaktan indirmemek mümkğn değil :) bütğn gün ya kucakt yada kanguruda geziyoruz. Günde 2 saatten fazla uyumuyor.
Ve kucaktayken bile kendini öyle bir atıyor ki gazdan dolayı.
Bu kolik olmadan önce olandı. Kolik başladığından beri ağlaması kesilmiyor.
Hepsi geçecek elbet ama çok zor. Hepsi üst üste gelince de bunalmamak mümkün değil. Allahtan gece uyuyor :)

Ama kisir donguye giriyorsun ben de ayni hatayi yaptim, n zaman pompayi biraktim ikimiz de rahatladik.
Litre litre sut doktum cope :)

Ben vericem sütlerimi yoksa yan olucak dediğin gibi. Kalp hastası emmeyen bir bebek var ona veriyorum.
Valla çok çabalıyorum sağmamak için ama olmuyor. Sürekli boğulmasını görmektense sağıym rahat içsin diye düşünüyorum yoksa çok daha kötüsü gelir başıma memeyi red edecek. Doktorum kesinlikle sağmadan verme dedi.
Zaten sağmadan memeyi ağzına veremiyorum taş gibi olunca meme ucunu kavrayamıyo

Geçecek bu günler . Yanlız çok sağarsan çok gelir. Sütün çoksa sağma bebek yavaş yavaş öğrenir inş. Benimkisi çok emer geri de kusardı.

Güzel Allahim bende her duamda sutum bol olsun diyorum :) sizinki de sans mi sanssizlik mi bilemedim...

Geçecek bu günler . Yanlız çok sağarsan çok gelir. Sütün çoksa sağma bebek yavaş yavaş öğrenir inş. Benimkisi çok emer geri de kusardı.

Sağmasam mastit tekrarlanır. Zaten sağmadan emmesi çok zor sürekli memeden çekiliyor ağlıyor memeyi istemiyor çok geldiğinde. Mecbur sağıyorum sağdıkça çoğalacağının farkındayım ama başka türlü olmuyo

Ayni dert bende de vardi. Emzirirken göğsünün kahverengi kisminin 2 cm yukarisina 2 parmaginla hafifce bastir sutun tazyiki azaliyor o zaman bogulmuyor. En azindan benn oyle yaptim
O şekilde yapıyorum ama bazen işe yaramıyor. Nasıl sütse anlamıyorum pek bişey fayda etmiyo sağmaktan başka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…