Satilmiyor ama bagislaniyor anne sutu bagisi gruplari var facete.Keşke anne sutu satilsada senin gibi sutu çok olanlar satsa bcocuklarimizda anne sütünden mahrum kalmasa.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Satilmiyor ama bagislaniyor anne sutu bagisi gruplari var facete.Keşke anne sutu satilsada senin gibi sutu çok olanlar satsa bcocuklarimizda anne sütünden mahrum kalmasa.
Bıkmak kelimesini siz bıktınız anlamında kullanmadım ısrarla demek istedim .
Onun agzı güçlenecek ,siz alışırsınız ve parmakla sütü azaltıp kesebilirsiniz .
Bu günler zor ve baya hassassınız belli ama inanın 3 gün uykusuz kalsanız bile o günler ,onlar büyüyünce özleniyor.
Huzurlu günler diliyorum .
Birde lahana yı göğüse koyup sütü kesmek icin kullanıyorlar .Bir deneyin .
Geriye yaslanarak emzirin. Pompayla sagmayin sagdikca daha cok artar hem tazyik hem miktar. Emzirmeden once elinizle biraz sagin sonra emzirin.
Satilmiyor ama bagislaniyor anne sutu bagisi gruplari var facete.
Sağmamak için elimden geleni yapıcam artık dediğin gibi artıyor yoksa.Pompa yaptikca artirmaya devam edeceksin.memenin terbiye olmasini bekle daha cok yeni.ben tam 4 ay mastitle ve gogus ucu yarasiyla ugrastim.megersm dudak bagi varmis.sonra onla emmeye alisti 4. Aydan sonra hersry duzene giriyor merak etme
Sevindim :) ben hep yatarak emzirdim uzanarak yani 9.5 aylik oldu oglum hala oyle emisiriz hic tazyik sorunu olmadi gerci hic fiskiracak kadar sutum olmadi belki de ondandir ama yine de boylesi daha rahat hem dinlenirsiniz emzirirken :)Bu sabah o şekilde denedim işe yaradı. Önceden de denemiştim ama şimdi tamamen uzandım:)) yani uyuyor gibi. Bu şekilde yaradı. İlk defa sağmadım göğsümü.
:))
3-4 ay arası düzelecek. Başlarda süt çok fazla. Hep kıyafetler ıslanır, gece uyuyamazsın göğsün şişer. Çok emer, gazı olur vs. Geçecek ama sabır. Bol bol kucağında uyut. Ayakta sallanarak dans edin hafif hafif.
Sevindim :) ben hep yatarak emzirdim uzanarak yani 9.5 aylik oldu oglum hala oyle emisiriz hic tazyik sorunu olmadi gerci hic fiskiracak kadar sutum olmadi belki de ondandir ama yine de boylesi daha rahat hem dinlenirsiniz emzirirken :)
pompa yaptıkça artacaktır emin ol. onu azaltman lazım. mesela bebeğini 2 saattemi besliyorsun her 2 saat bir pompa yapıp emzirme. 1.de pompa yap emzir 2. sinde biberondan içir. böyle böyle pompa sayısını azalt. Bende sütüm gitmesin diye sağım yapmıştım kızım kuvözdeyken sağdıkça arttı dediğin gibi çocuk ememez oldu o kadar süt geliyordu ki artık. Dolaba atıp çözdürdüğüm sütün tadını da beğenmedi litrelerce sütü çöpe attım. Hala acırım.
Gelmemesi daha büyük dert. Önemli olan anne sütü alması, madem o kadar bol, biberonla verin.
Emmiyoki kesildi 2 damla cikiyo. Keşke artirsa bende onun için aldım emmese bile hiç olmazsa sagipta veriyim diye çıkmadı hiç 15 ml anca tamamen kesiliyo artık
Keşke anne sutu satilsada senin gibi sutu çok olanlar satsa bcocuklarimizda anne sütünden mahrum kalmasa.
Süt zaten çok olduğu için dolaptakilerin tarihi doldukça atman gerekiyor sonra süt azalınca çözdürdüklerimi de beğenmemişti. Muhallebi hiç yapmadım ama yoğurt denenebilirmiş açıkçası aklıma gelmedi yoğurt yapmayı denemek.Ciddi misin :)
Bende de bir sürü süt var dolapta. Ama muhallebi filan yapmayı düşünüyorum.
Çok sıkıntılı bir surum sütün var ama emzirmekte zorlanıyorsun bunu yaşamayan anlamıyor kınıyorlar resmen.
Keşke muhallebi yapıp veya yoğurt yapıp verseydiniz. Ben öyle yapmayı düşünüyorum zaten biberon vermek istemiyorum hiç hep emsin :))
Evet muhakkak bende atıcam ama atmak yerine vermeyi düşünüyorum yani onları tüketecek duruma gelene kadar azaltmam gerek.yoksa dediğin gibi ziyan olucaklar.Süt zaten çok olduğu için dolaptakilerin tarihi doldukça atman gerekiyor sonra süt azalınca çözdürdüklerimi de beğenmemişti. Muhallebi hiç yapmadım ama yoğurt denenebilirmiş açıkçası aklıma gelmedi yoğurt yapmayı denemek.
Az tutarsınız lahanayı, benim sütüm de cok akardı kesmek icin lahana kullandım ama bi deneyin .Tamamen kesilmez dimi? Denerim onu da umarım işe yarar :)
Evet özlerim mutlaka.
Özlemez olur muyum uyurken bile özlediğim bebeğimi nasıl büyüdüğünde özlemem bugünlerini![]()
Bugün denicem. Fark etmez dimi mor veya beyaz lahana olması?Az tutarsınız lahanayı, benim sütüm de cok akardı kesmek icin lahana kullandım ama bi deneyin .
Gayet normal birsey soyledim ne saldiracagim. Haddini asma falan cok lumpen bir agiz ancak kavga modu cidden degilim. Neyse size sutle imtihaninizda basarilarBilmeden konuşma ve haddini aşma lütfen nerden biliyorsun şükürü bilmediğimi? İnsanlara saldırma boş yere!