Ayva çekirdeğini bicakla cizin ve suya koyun ve jel kıvamını alınca bebegi emzirdikten sonra sürün bana en fayda eden bu yontem oldu.Merhaba hanımlar,
Başlıkta da belirttiğim gibi emzirmeden kaynaklı göğüs uçlarım yara oldu ve aşırı derecede hassaslaştılar. Göğüs ucu kremi (lansinoh), gümüş kapaklar, silikon meme ucu, karbonatlı suyla temizlik gibi yolları denedim ancak düzelmiyorçok acılı oluyor her emzirme. Alternatif yollar varsa bildiğiniz allah rızası için yardımlarınızı rica ediyorum.
Ne kadar suya mesela? 1 ayvanın çekirdeği yeterli olur mu?Ayva çekirdeğini bicakla cizin ve suya koyun ve jel kıvamını alınca bebegi emzirdikten sonra sürün bana en fayda eden bu yontem oldu.
Bir ayvanın cekirdegi 1 bardak suya seklinde idi.Ne kadar suya mesela? 1 ayvanın çekirdeği yeterli olur mu?
Madacassol deneyinMerhaba hanımlar,
Başlıkta da belirttiğim gibi emzirmeden kaynaklı göğüs uçlarım yara oldu ve aşırı derecede hassaslaştılar. Göğüs ucu kremi (lansinoh), gümüş kapaklar, silikon meme ucu, karbonatlı suyla temizlik gibi yolları denedim ancak düzelmiyorçok acılı oluyor her emzirme. Alternatif yollar varsa bildiğiniz allah rızası için yardımlarınızı rica ediyorum.
İlk bebeğim komple alıyor aslında ağzına yine de aşırı derecede hassas kumaş bile değse acıyor dişlerimi sıkıyorum emzirirkenNuts krem çok iyi gelmişti ayrıca canim ilk gebelikse belki bilgin yok diye söylüyorum göğsün kahverengi olan kısmını bebegin tam olarak ağzına almasını sağlarsan sık sık yaralarla uğraşmazsın ilk bebeğinde çok çekmiştim ağlıyordum artık ikinci bebeğinde çok sürmeden bu bilgi sayesinde çabucak atlattim
Kaç dk emziriyorsun? Ne kadar emmesi gerekiyor süre olarak? Kendi bırakana kadar veriyorum ama acaba yanlışlık orada mıNuts krem çok iyi gelmişti ayrıca canim ilk gebelikse belki bilgin yok diye söylüyorum göğsün kahverengi olan kısmını bebegin tam olarak ağzına almasını sağlarsan sık sık yaralarla uğraşmazsın ilk bebeğinde çok çekmiştim ağlıyordum artık ikinci bebeğinde çok sürmeden bu bilgi sayesinde çabucak atlattim
o doğru, her talebinde istediği kadar emzirin. ama pozisyon yanlış olabilir bebek doğru kavrayamıyor olabilir.Kaç dk emziriyorsun? Ne kadar emmesi gerekiyor süre olarak? Kendi bırakana kadar veriyorum ama acaba yanlışlık orada mı
Sarı kantaron yagı sürdüm benimki bebegim ısırdıgı için yarık yarık olmuştu çok kötüydü kanıyordu kantoron yagı toparladıMerhaba hanımlar,
Tabi kendi bırakana kadar emsin canim bebeğe kilo yapan sütün yağlı kısmı zaten ilk 5 dk dan sonra falan geliyor sadece dikkat et bebeğine yutkunma seslerine süt gidiyormu ağzına yoksa boş yere mi emme refleksi yapıyor gözlemle ayrıca çenesinin göğsüne değdigine emin ol tam kavrarsa bu kadar acı duymazsın tahin varya onun üstüne çıkan yagini sur INSEALLAH GECICEK tez zamanda Rabbim bagislasin canimKaç dk emziriyorsun? Ne kadar emmesi gerekiyor süre olarak? Kendi bırakana kadar veriyorum ama acaba yanlışlık orada mı
Daima birşeyler sür uçlarına kuru kalıp tisortune falan yapismasin çünkü yaranın sürekli açık kalmasına sebep olucak ihmal etme her emzirme sonrasi krem yağ vs.surİlk bebeğim komple alıyor aslında ağzına yine de aşırı derecede hassas kumaş bile değse acıyor dişlerimi sıkıyorum emzirirken
SağolunTabi kendi bırakana kadar emsin canim bebeğe kilo yapan sütün yağlı kısmı zaten ilk 5 dk dan sonra falan geliyor sadece dikkat et bebeğine yutkunma seslerine süt gidiyormu ağzına yoksa boş yere mi emme refleksi yapıyor gözlemle ayrıca çenesinin göğsüne değdigine emin ol tam kavrarsa bu kadar acı duymazsın tahin varya onun üstüne çıkan yagini sur INSEALLAH GECICEK tez zamanda Rabbim bagislasin canim
Katılıyorum en cok avent kalkandan fayda gördüm bende , herkese tavsiye ediyorum . Halada kullanıyorum hıc bırakmadımMerhaba hala sıkıntı yaşıyor musun bilmiyorum umarım geçmiştir. Benim sağ meme ucu yara olmuştu ağlayarak emzirmistim. Lansinoh sürüp avent göğüs kalkanı kullanmıştım herkese tavsiye ediyorum ilk başlarda meme uçları hassas oluyor göğüs kalkanı sayesinde hava alıyor kurumuyor çabuk iyileşiyor ben epey kullandım. Tahin yağı ayva çekirdek jeli meme ucu kremleri tek başına işe yaramamıştı. Dişleri çıkınca da ısırırsa diye korkmuştum ama ısırmadı sadece ilk ay çok zorlanmıştım.