emzirme

esma3a3a

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2009
184
8
96
Bursa
41 gundur sezeryanla dogum yaptım.sagolsun çocuk doktoru mama diye bir tuturdu..benim merka ettigim kızlar göğsünüzden süt ne zaman fışkırıyor..??ben 41 gun oldu bunu tam göremedim.pompayla sağdıgımda fena degil ama sütüm azmı diye merak ediyorum.yoksa bu doktor mama da verin demekle haklımı

walla doktor dediyse doğrudur bence ama sende anlayabilirsin bebeğin doyuyomu yani emmeyince huzursuzmu falan diye benden öle süt falan fışkırmadı ama ilk 2,5 ay sadece emzirebildim sonrasında doktor tavsiyesiyle iki satte bir önce emzirdim sonra bebek doymadıysa diye 30 cc mamayla devam ettim ha sütüm gitmedi bebeğim 8 ylık ek besin falan alıyo ama hala her uykusundan önce emiyo süt de var o yüzden korkma doktoruna da güveniyorsan başla derim.

canım doktorlar kilosunu az bulduklarına mama öneriyorlar..ayda bir kiloya yakın almalı en azndan demişti hemsire bana..eğer kilo alımı az ise mamaya baslaman gerekiyor olabilir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…