• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emzirme

gshusus81

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2023
16
4
1
29
Kızlar bebeğim 20 günlük bir kaç gündür göğsümde yumuşama var acaba sütümmü azalıyor önceden sert olurdu 60ml sağardım doktorum günlük 60 ml de vermemi söyledi ama fark ettimki artık eskisi gibi çok değil beslenmeme dikkat ediyorum çayları felan içiyorum bebeğim sürekli emmek istiyor doymuyor mu acaba emdiği zaman çok genellikle kusuyor lütfen fikir verin sütüm azalıyormu ve ne yapmam lazım

YEterli bez varsa tedirgin olmayın çikan ml önemli değil emerken daha çok çekerler ölcemezsiniz. Yumuşaması emmeye alışmasındandır.
sürekli emmek istemesi anne ve meme sevgisindendir

Kızlar bebeğim 20 günlük bir kaç gündür göğsümde yumuşama var acaba sütümmü azalıyor önceden sert olurdu 60ml sağardım doktorum günlük 60 ml de vermemi söyledi ama fark ettimki artık eskisi gibi çok değil beslenmeme dikkat ediyorum çayları felan içiyorum bebeğim sürekli emmek istiyor doymuyor mu acaba emdiği zaman çok genellikle kusuyor lütfen fikir verin sütüm azalıyormu ve ne yapmam lazım
Büyükçe emme güçleniyor memeyi daha iyi boşaltıyor bebek ayrıca meme de bebek emdikçe süt vermeyi ögreniyor her zaman meme öyle dolu dolu sert duracak değil iki bebek büyüttüm 2 yaşa kadar emdiler hiç öyle sert olmadı memem ama kilo alması vs iyiydi sütüm gayet fazlaydı sadece bebek emerken iniyordu süt memeye hiç öyle memeden süt akma falan da yaşamadım bazı insanların yapısı farklı oluyor onların gögsü böyle doluyor akıyor sütü bazen de benimki gibi oluyor sizinde öyle olabilir önemli olan bez sayısı ve kontrolde çıkan kilosu falan bebek aç olsa durmaz bi'de

Back