Bebek Beslenmesi emzirme ve diyet?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

azraipek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2011
15
0
36
Ankara
bebeğim yedinci ayına girdi ek gıdalara basladık emziriyorum da bi yandan...acaba yavas yavas kiloları vermek için diyet yapmaya başlasam sütüm etkilenirmi?

benimde 4 aylık oldu bebeğim benim 5 kilo fazlam var ben şimdiden tatlıları kestim bi faydası yok sütte yapmıyor zaten yemeğini yediğin sürece bide süt yapan şeyleri yemek te çok önemli böyle başlıyabilirsin bide sporda önemli

Diyeti ne kadar katı yapacağınıza bağlı.Ben çok abur cubur yiyordum.Aslında başta kendime de bebeğime de faydası olmayan şekilde besleniyordumDiyete başlayacakken sütüm azalırsa diye endişelendim ama sebze, meyve, salata yemeye başladım.6 öğün şeklinde...Sağlıklı beslendiğim için de sütüm hiç etkilenmedi.

ben bebeğim beş aylıkken diyete başladım diyetisyen gözetiminde tabi. 2 ay devam ettim.Oğlum 7 aylık olduğunda bırakmıştım ve bu iki ay içinde 12 kilo verdim. Eğer gereken besinleri gerekli kaloriler şeklinde alıyorsanız, hiçbir sakıncası yok. Ama zayıflama ürünlerini(bitkisel ilaçlar gibi) bebek yaşına gelene kadar tavsiye etmiyorlar. Ben oğlum bir yaşındayken bir kez denemiştim bir hafta kadar.Ama çok da kilo sorunum kalmadığıi için devam etmemiştim

kızlar ben hiç rejim yapmadım ama sütüm olsun diyede tatlılar falanda yemedim oğlum 6 buçuk aylık ben hamile kaldıgım kilonunda altına düştüm 50 buçuk kiloyla hamile kaldım 64buçukla doguma giirdim şimdi 49 kiloyum emzirmek en güzel diyet bence..bol bol emzirin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…