• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emzirme ve antidepresan

Bunun kararını çocuk doktorunuz, size ilacı veren ve bir dahiliye uzmanıyla etraflıca konuşup, tartıp öyle karar vermeniz lazim. Emzirme için zararı en az olanlar var ama tabi herkesin vücudu aynı olumsuzlukları gösterecek diye birşey de yok. İlaçsız duramayacak durumdaysanız burada bir kar zarar hesabı yapmanız lazim. Emzirmemek gerekiyorsa zaten bir yaşına gelmiş emzirmeme durumunu seçip ruhunuzu tedavi için uğraşabilirsiniz. Sonuçta bir bebek bakıyorsunuz sizin de hem bedenen hem ruhen sağlam olmanız lazim ki çocuğunuza faydanız olsun. Bunun cevabını burada aramayın bence. Bir uzman yeterli gelmezse birkaç tane farklı doktorun da fikrini alıp öyle hareket edin.

Emzirmekten daha önemli birşey varsa o da sizin ruhsal sağlığınız.Ben yüksek tansiyon sebebiyle hiç emziremedim,kendimi geçtim doktorum 2 çocuğumu da emziremedim bunu sorun yapmak cok sacma ikisi de gayet sağlıklılar dedi.Önce kendinizi düşüneceksinizki evladınıza faydanız olsun

Back