- 12 Şubat 2015
- 2.022
- 1.077
- 133
- 42
- Konu Sahibi environmentaleng
-
hamile olmadan önce de tedavi görüyordum zaten dogumdan sonra iyice arttı.. sebebi ailevi sorunlarSebebi nedir depresyonda olmanızın?
Takıntılı kayinvalideniz yüzünden mi? Doğumdan sonra bende tansiyon ilacı kullandim. Doktor içeriği ve miktarını öğrendikten sonra süt verme demişti. Çocuk doktoruna sorun.hamile olmadan önce de tedavi görüyordum zaten dogumdan sonra iyice arttı.. sebebi ailevi sorunlar
evet kv sorunum var kendisi hasta ve onun hastalıgı hepimizi perişan ediyor.. onun dısında baska şeyler ve yorgunluk biraraya geldiTakıntılı kayinvalideniz yüzünden mi? Doğumdan sonra bende tansiyon ilacı kullandim. Doktor içeriği ve miktarını öğrendikten sonra süt verme demişti. Çocuk doktoruna sorun.
çocuk dr sordum yan etkisi kanıtlanmıs birşey yok takipte kal dedi ama içim rahat değilTakıntılı kayinvalideniz yüzünden mi? Doğumdan sonra bende tansiyon ilacı kullandim. Doktor içeriği ve miktarını öğrendikten sonra süt verme demişti. Çocuk doktoruna sorun.
çocuk dr una sordum tam kanıtlanmış etki yok takip et dediSize şimdi burda binbir türlü cevap gelecek. "Bunu bırak, şunu kullan diyeninden tut, hemen bırak o ilacı, bebem var diye şükret depresyondan çık" diyenine kadar bir sürü bilinçsiz yorum alacaksınız.
Bakın, bu tür sorular uzmanına sorulur. Kendi doktorunuzun yanısıra bebeğin doktoruna da danışabilirsiniz mesela. Burada bilgisi olmayıp fikri olan tonla insan kafanızı karıştırıp sizi daha çok bunaltacaktır, tam bir bilgi kirliliği yani. Kimseye uymayıp doktorlarınızı dinlemenizi tavsiye ederim yine. Geçmiş olsun, depresyon hafife alınacak bir şey değil.
Size şimdi burda binbir türlü cevap gelecek. "Bunu bırak, şunu kullan diyeninden tut, hemen bırak o ilacı, bebem var diye şükret depresyondan çık" diyenine kadar bir sürü bilinçsiz yorum alacaksınız.
Bakın, bu tür sorular uzmanına sorulur. Kendi doktorunuzun yanısıra bebeğin doktoruna da danışabilirsiniz mesela. Burada bilgisi olmayıp fikri olan tonla insan kafanızı karıştırıp sizi daha çok bunaltacaktır, tam bir bilgi kirliliği yani. Kimseye uymayıp doktorlarınızı dinlemenizi tavsiye ederim yine. Geçmiş olsun, depresyon hafife alınacak bir şey değil.
ben bunu konu sahibine yadım sizde okuyun. 2 psikiyatrda değerlerime rağmen ilaçlarına güveniyorlardı düşünün.
bence bebeği emzirmenin. ben o ilacı kullanırken pankreatit oldum. ciğerlerim iflasın eşiğine geldi. kendi psikiyatrime sordum bundan mı diye hayır asla olmaz dedi. neyse efendim herşeyim incelendi bütün iç organlarım hepsi temizdi ama değerlerim hala berbattı. ilacı bırak deneyelim dediler. ilacı bıraktığım gibi değerlerim düzeldi.
yanlış ilaç yanlış dr adamı öldürür. bence emzirmeyin kendi değerlerinizi de kontrol ettirin. ha ben yanında 2.5 mglık başka ilaçta alıyordum hepsini kestik.
geçmiş olsun ben bu ilacı dogumdan önce de 10 yıl kullandım yani bana etkisi yoktu hastalık yapacak şekilde sadece bebeğime gecen eser miktardan dolayı stres yaptım kullanan oldu mu diye konuyu actımben bunu konu sahibine yadım sizde okuyun. 2 psikiyatrda değerlerime rağmen ilaçlarına güveniyorlardı düşünün.
bence bebeği emzirmenin. ben o ilacı kullanırken pankreatit oldum. ciğerlerim iflasın eşiğine geldi. kendi psikiyatrime sordum bundan mı diye hayır asla olmaz dedi. neyse efendim herşeyim incelendi bütün iç organlarım hepsi temizdi ama değerlerim hala berbattı. ilacı bırak deneyelim dediler. ilacı bıraktığım gibi değerlerim düzeldi.
yanlış ilaç yanlış dr adamı öldürür. bence emzirmeyin kendi değerlerinizi de kontrol ettirin. ha ben yanında 2.5 mglık başka ilaçta alıyordum hepsini kestik.
Herkesin vücudu başka, hastalıkları başka, organları başka. Bu öyle 2+2=4 denilecek bir mevzu değil. "Bana oldu, sana da olacak" gibi şeyleri bu kadar kolay söyleyemezsiniz. Bu kadın doktorlarını dinlemesin de burada hariçten gazel okuyan onca insanı mı dinlesin Allah aşkına? Örneğin siz hangi bilginizle kadına emzirmeyi bırakmasını söylüyorsunuz ki... konu sahibinin bünyesini bilen, ilacını yazan doktoru siz misiniz? Misâl. Doktoruna güvenmiyorsa başka doktora gider, isterse 10 doktora danışır, hiç sorun değil. Ama buraya danışınca alacağı cevaplar böyle yanıltıcı olacak.
geçmiş olsun ben bu ilacı dogumdan önce de 10 yıl kullandım yani bana etkisi yoktu hastalık yapacak şekilde sadece bebeğime gecen eser miktardan dolayı stres yaptım kullanan oldu mu diye konuyu actım
test yaptırmaya ihtiyac duymadım cünkü yan etki hiç yasamadımkaraciğer fonksiyon testi yaptılar yani dr lar öyle mi?
test yaptırmaya ihtiyac duymadım cünkü yan etki hiç yasamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?