- 29 Ekim 2007
- 2.174
- 1.026
- 698
- 41
- Konu Sahibi Serencam83
-
terkencim 15 dakika emmesi yeterli ama nasıl emziriyorsun.sütün ilk kısmı su gibidir arka kısmı çokça yağlıdır..yani iki gögsünüde emerse ilk sütü alacagından yağlı kısmı alamaz bu da bol sulu çorba içmeye benzer yani tek gögsünü ver yağlı kısmı iyice alsın...
kızlar belki doğum hikayemi okumuşsunuzdur benim bebişim küçük doğdu 2070 gr burda bazı arkadaşlar 1 saat falan emzirdiklerini yazmışlar bizimki en fazla 10 dk emiyor hele son 2 gündür 5 dk emip uyuya kalıyor bende her gözünü açtığındA vermeye çalışıyorum uzun emziren anneler bebişler seri biir şekildemi emiyor biz böyle giderse toparlanamayacağız şuan 3700 gramız görenler kaç günlük diye soruyor çok moralim bozuluyor birde yetmezmiş gibi reflümüz çıktı çocuk yediğini çıkarıyor çok rahatsız oluyor emmek istemiyor /COLOR]l
kızlar belki doğum hikayemi okumuşsunuzdur benim bebişim küçük doğdu 2070 gr burda bazı arkadaşlar 1 saat falan emzirdiklerini yazmışlar bizimki en fazla 10 dk emiyor hele son 2 gündür 5 dk emip uyuya kalıyor bende her gözünü açtığındA vermeye çalışıyorum uzun emziren anneler bebişler seri biir şekildemi emiyor biz böyle giderse toparlanamayacağız şuan 3700 gramız görenler kaç günlük diye soruyor çok moralim bozuluyor birde yetmezmiş gibi reflümüz çıktı çocuk yediğini çıkarıyor çok rahatsız oluyor emmek istemiyor /COLOR]l
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?