- 9 Ağustos 2024
- 4
- 1
- 1
- 27
- Konu Sahibi zubeydeulutas
-
düşünmekten uyuyamayacak kadar tedirgin eden nedir Allah korusun kanser değilsin bir şey değilsin gülüm. birçok kadın bu problemi yaşayabiliyor özellikle bebişini güzel emzirenler süt fonksiyonu daha çok çalıştığı için daha geç kesiliyor. 3-6 ay normal tarihler eğer ki halen azalmadı ise ya da ağrı yapıyorsa doktora danışabilirsin süt hormonunu baskılayacak ilaçlar veriyor daha hızlı kesiliyor.Bilgisi olanlar acil yardım napıcağımı bilmiyorum 21 aylık bir kızım var 15 aylıkken emme sürecini tamamladık. Fakat hala bir göğsümden süt gelmeye devam ediyor doktora gidicem ama düşünmekten uyuyamıyorum yardım lütfeeen
Taze nane al buzluğa koyBilgisi olanlar acil yardım napıcağımı bilmiyorum 21 aylık bir kızım var 15 aylıkken emme sürecini tamamladık. Fakat hala bir göğsümden süt gelmeye devam ediyor doktora gidicem ama düşünmekten uyuyamıyorum yardım lütfeeen
15ay erkenmi ? Doktorlar 1yaşından sonra kesin diyor zaten.Taze nane al buzluğa koy
Tanelerini göğüs ucuna koy soğukluğu geçtikçe kurudukça değiştir
Sütü kesiyor
İlk kızımda öyle yapmıştım baya işe yaramıştı
Bide özel değilse neden erken kestiniz
Kim diyor? Bana 2 yaşına kadar emzirin dediler.15ay erkenmi ? Doktorlar 1yaşından sonra kesin diyor zaten.
Emzirin o zamanKim diyor? Bana 2 yaşına kadar emzirin dediler.
15 ayın neresi erken, kadını neden bir de bunun için üzeceksiniz? Siz emzirmeye devam edin istiyorsanız ama belli ki zaten endişeli biriKim diyor? Bana 2 yaşına kadar emzirin dediler.
Onu ben demedimki yukarda bir üye neden erken kesiyorsunuz demiş. Dieride doktor dedi demiş. Bana 2 sene dediler dedim bende hani neden doktordan doktora farklı bilgi anlamında.. yoksa benim bebeğim 40 günlük daha beni emmiyor bile. Sağıp veriyorum 6 ay anne sütü alırsa ne ala.. benim 2 seneyi görmem mucize olurdu.15 ayın neresi erken, kadını neden bir de bunun için üzeceksiniz? Siz emzirmeye devam edin istiyorsanız ama belli ki zaten endişeli biri
Emmiyorki. Ben sağıp veriyorum. Doktora bu şekilde 6 ay versem yetmezmi dediğimde Doktorda bana 2 sene anne sütü alması lazım dedi bana. Ben 8 9 ay anca anne sütü verebilirim. Zaten suan emmediği için mama destekli büyüyor. Ben doktordan doktora farklımı yorum oluyor bu konuda diye sordum. Yoksa ben emzirmiyorum zaten.Emzirin o zaman
Ben 1 yaşında kesin diyen doktor hiç duymadım15ay erkenmi ? Doktorlar 1yaşından sonra kesin diyor zaten.
Taze nane al buzluğa koy
Tanelerini göğüs ucuna koy soğukluğu geçtikçe kurudukça değiştir
Sütü kesiyor
İlk kızımda öyle yapmıştım baya işe yaramıştı
Bide özel değilse neden erken kestiniz
Aman aman iştahı olsun da maşallah maşallahKendisi bıraktı biraz iştahlı kızım yemeklerin tadına vardıkça süt yerine daha çok yemek yemek istedi çok şükür
15ay erkenmi ? Doktorlar 1yaşından sonra kesin diyor zaten.
Bitmedi maalesefAman aman iştahı olsun da maşallah maşallah
Ne durumda sütün bitti mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?