• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emzirme saatleri yardım

• Konu Sahibi Konu Sahibi mehtapbaygus
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
M

mehtapbaygus

Ziyaretçi
çalışmaya başladım ve alesef kızım ne biberonu alıyo nede kaşıkla yiyor.bende mecburen 3 saatte bi ve geliyorum.saatlerimizi yazayım sizce az mı bana yardımcı olurmusunuz.8:15 11:00 14:30 16:00 19:00 22:00 01:00 03:00 06.00

a evet unutmusum onu yazmayı 3 ay 10 günlük

canım her bebegın farklı bır duzenı alıyor her annenın sutude bır deıl
eger sutun yeterlı gelıyorsa bebegın yeterlı kıloyu alıyorsa ve en onemlısı huzurlu ıse sıkıntısı yoksa sorun yok demektır
ama bence 3,5 saatlık zaman bıraz uzun 2 ile 3 saat arasında emzırılmelı,daha cok kucuk cunku

benim 3 aylık kızım 1,1buçuk saatte bi emiyo hem o acıktığını gösterir zaten ki belli eder

ya evet bu konuda benim de kafam karışık.benim de oğlum 3 aylık..bi dr. artık 3 saatte 1 e çıkarmalısın aralıklarını diyor,bi dr. da her istediğinde emzirmelisin diyor..ne yapacağımı bilemiyorum..sizin dr.lar ne diyor bu konuda?

kücük bebekler her isteyince emzirilmesi lazim..benim kizim uzun uzun emen bi bebek degil kisa araliklarla emzirmem gerekiyor..

en fazla 3 saatte bir emzirirsen sorun olmaz canım bir de bebeğin ağlıyor mu acıkınca o da var eğer ağlamıyorsa acıkmıyordur ağlıyorsa sağıp bırakmanı öneririm hem için de rahat eder yine aynı saatlerde gidip emzirirsin ama en azından ağlayınca verir bakıcısı

Bebekten bebeğe değişir. O aylarda arkadaşlarımın bebekleri 3 saatte bir emerken benim oğlum 2 saatte bir emiyordu. Sütünü sağıp bırakırsan içinde rahat eder. Sevgiler

bebeğim bazen ağlıyo öyle çok bi ağlamasıda yok ama tüm gün evde olduğum zamanda 2 saatte vermeye calısıyorum almıyo bi bebek her meme verildiğinde almazmı.:)
doktorumuz doyuyorsa 4 saat acıkmaz demişti.ona göre 3 saatte bi emzirmeye başladımşimdilik kilosu iyiydi ben çalışmaya baslayalı 10 gün falan olmuştur bu süre içinde başladım 3 saat arayla emzirmeye yoksa her ağladığında veriyodum yine o zamanda 3 saati buluyodusütümü sağıp bırakıyorum tabikiama biberonla almıyo.bazen kaşıkla veriyolarmış o da en fazla 6 kaşık falan

Back