• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emzirme problemi

Medusan

Were all mad here
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
1.804
802
648
Merhaba 43 günlük bir oğlum var sezeryan ile doğum yaptım 4. Gün sütüm geldi göğüs uçlarım da küçük doğum yaptığım günden bu yana emzirmede problem yaşıyorum çocuğum memede aglıyor emzirirken debeleniyoruz resmen sütüm de az yani emdikten sonra aranıyor çocuğum ve de kilosu da yeterli gelmediği için mama takviyesi kullaniyoruz silikonla emziriyorum bu arada bir haftadır falan oğlum emerken aglamamaya basladi ama emme suresi kisaldi bugun tekrar emerken ciglik kiyamet aglamaya basladi emziremedigim de oldu tecrubeliler nedeni cozumu hakkinda yardim istiyorum sizden bir de sutumu sagip versem sütüm azalıp kesilir mi :(

Kaç saatte bir emziriyorsan arada bir saatte sağ sütünü. Örnek olarak 2 saatte bir emziriyorsan . Emzirdikten sonra mamayı ver kaç cc yedi bak . 1 saat sonra sütünü sağ . 1 saat sonra da tekrar bebeği emzirceksin zaten . Sonra föğsün boşalınca mama yerine sağdıgın sütü ver .. yetmezse yine mama ver . Bu sekilde devam ettiğinde mamaya gerek kalmadan süt coğalmış olcak inşallah .

Back