• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Emzirme olayından çok çektim yardım bekliyorum lütfen yardım edin:(

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Ben hiç silikon uç kullanmadım. bepanteni bir dene çok çabuk iyileştiriyor. Ama merhem olanı krem değil.
silikon uç dene denemekten bişe kaybetmezsin..

Ben hiç silikon uç kullanmadım. bepanteni bir dene çok çabuk iyileştiriyor. Ama merhem olanı krem değil.
silikon uç dene denemekten bişe kaybetmezsin..

tamam denıyım esım bıktı artık krem almaktan ondan habersız alıyorum kremlerı -tatlicadiarzu- sılıkon uca alısır senın gogsunu almaz dıyolar o yuzden korkuyorum denemeye

tamam denıyım esım bıktı artık krem almaktan ondan habersız alıyorum kremlerı -tatlicadiarzu- sılıkon uca alısır senın gogsunu almaz dıyolar o yuzden korkuyorum denemeye

Belli olmaz orası banada biberon verirsen memeni almaz demişlerdi ben aradabir dışarı çıkmak zorunda kalınca biberonla verdiler sağdığım sütü. Gayette aldı ama sürekli vermedik tabi. Sende iki üç öğün silikon uçla verirsin arada memeden direk verirsin hem memeni unutmaz hemde uçlar dinlenir biraz iyileşir bu şekilde. Ama baktın almayacak gibi hiç silikon uç vermezsin o sekilde dene bakalım.

Belli olmaz orası banada biberon verirsen memeni almaz demişlerdi ben aradabir dışarı çıkmak zorunda kalınca biberonla verdiler sağdığım sütü. Gayette aldı ama sürekli vermedik tabi. Sende iki üç öğün silikon uçla verirsin arada memeden direk verirsin hem memeni unutmaz hemde uçlar dinlenir biraz iyileşir bu şekilde. Ama baktın almayacak gibi hiç silikon uç vermezsin o sekilde dene bakalım.

tamam canım sagol denıycem bı yarın bakarım eczaneden

ben lansınohu suruyorum suan ama sadece yumusatıyo yara kapanmıyor bır turlu cok canım yanıyor ondanda,bepanten denemedım belkı sılıkon gogus ucu kullancam bı muddet yaram gecene kadar olurmu sence?

Canım ben emiremedim ama hep pompamkullandım o da çok çatlak yapmıştı.Bir arkadaşım kakao yağı tavsiye etmişti.Onu kullanmaya başladıktansonra çok rahatladım nerdeyse çatlaklar hemen kapandı diyebilirim.Tabiki bu artık çatlaklara göre değişir ama en azından bebeğe bir zararı olmaz diye düşünüyorum.

ya bugun gırdım eczaneye pahalı oldugu ıcın aventınkını getırmıyormus depodan ıstedı ıkısıne 25 tl dıyor bende bepanten aldım onun yerıne bıde onu denıcem eger faydasını gormezsem alıcam gogus kalkanını bebedorun kı vardı bıberon baslıgı gıbı kaydirigubbakcemile3onuda ben begenmedım onu alırsa benı begenmez kaydirigubbakcemile3 kakao yagı bendede var dur bıde onu denıyım

Back