- Konu Sahibi benbilirim
-
sevinmek bana harammı????
ne zmaan sevınsme birşey cıkıyor.bugunde oğlum mememı almadıı.ne oldu anlamadım.cocugum yarın kırkı cıkıcak ve gectıgımız hafta almıstı meememı sankı hep emıyormus gibi yadırgamadan ama bguun hepağladı ağladı...nasıl üzüldüm sabah yarım saat emdı okadar....napıcam ben.....
pompa ile sagıp vermesın e verırım asla üşenmem ama coğu kişi yanı arkadasım ısrarla pompa ile sagınca süt bellı sure sonra gelmıyormuss..
Aynı dertden muzdaripim.senin yaşadıklarının aynısını yaşadım.sanki beni tarif ediyorsun.bende göğüs ücları iyileşene kadar bir mama bir anne sütü verdim ama onları iyileştiriyim derken sütüm azaldı bebeğime yeterli ğelmiyor şimdi çoğunluk mama yiyor.bende humana aldım daha yeni başladım bilmiyorum sanki pekte faydası yok gibi.bebeğim 3.ayından 1 hafta aldı bir buçuk ay anne sütü ile besledim sonra mama karışımı yani çoğunluk mama ben şimdilik pompayı bıraktım sık sık emzirmeye başladim ailem bana emzirirsen sütün geri gelir diyor.inş çok istiyorum hiç olmayanda 6 ay anne sütü verebilsem.
çok teşekkürler kızlarr
uzun zamandır giremedım bebegım cok şükür sadece memeden anne sütü alıyor hırs yaptım otrdum dedıgınız gibi emzırdım cok cok yoruldum ama inş. değmiştir.bu konuda hassas olmamın diğersebebi bebegımın hala sarılıgı gecmedı..cok korkuyorum tekrar tyukselırde hastaneye alırlar diye o günleri Allah tekrar yasatmasın..şuan hersey normal mart sonu başlıcam işe ozmaan kadar inş. böle gider.sonrada sagarım
birde pompa sütü azaltırmı azaltmazmı?kaçırırmı?
herkes bişey dıyuor cok yıprandım kafam allak bullak
çok teşekkürler kızlarr
uzun zamandır giremedım bebegım cok şükür sadece memeden anne sütü alıyor hırs yaptım otrdum dedıgınız gibi emzırdım cok cok yoruldum ama inş. değmiştir.bu konuda hassas olmamın diğersebebi bebegımın hala sarılıgı gecmedı..cok korkuyorum tekrar tyukselırde hastaneye alırlar diye o günleri Allah tekrar yasatmasın..şuan hersey normal mart sonu başlıcam işe ozmaan kadar inş. böle gider.sonrada sagarım
cnm göğüslerin yara olsada devam et 2 gun sora hepsı geıcek sağma sutun azalır emın ol cocuk damarlardan cekıyo gun gelıcek sutunu sağıcak kadar bol sutun olmıycak ama cocuun sutlerı damarlardan cekıp karnını doyurucak
kızlar hepınıze cok ama çok teşekkür ederimmmm
keşke öle fazla sütüm cıksa dolaba atacak kadar canım inş. o gunlerıde görürümm(( sagdıgımı içiyor.
aventın bıberonunu sipariş ettım o iyimiş.cıkınca e vtamını ve lasınoh alayım.garmastan var hiçç bişeye yaramadı sürüyorum sürüyorum 1 haftadır tık yok.
sütüm artsında bıberonlada vermeye razıyım
bu garmastanı bende kullanıyorum hıc bıseye yaramadı bendede bıde esım bır suru para verıp almıs,lansınoh aldım ondan daha faydalı oldu gogsumu hıc yumusatmadı ama lansınoh yumusattı,bıde su yaralar duzelse tam super olacak
canım ya ben 12, gunumden berı yalnızım ve bu yaralar basladıgında ben bı krem kullandım ve oglum tıksındı gogsumu almadı uc gun zorla verdık krem kullanmadım catlaklar olusmaya baslarken cok hata ettım sagı solu cok dınledım. sımdı benım oglum saat 1 de uyanıyor 1,30 a kadar emıyor 2 de gerı uyanıyor yıne aynı ve benım halımı dusunebılıyormusun tek gogsumlede doymuyor hala ıstıyor sut yok goguste sadece cekıyor gogsum mahvaluyor bazen cok aglıyorum agrısından yara bı tanesı kapanmadı ve yaranın ıcı beyaz beyaz oldu 4 cesıt merhem denedım hıc bırıde fayda etmedı sadece acımı hafıfletıyo ama yara oldugu gıbı duruyor ve o kremlerı surdukce dahada yarılıyor sankı
Canım benim yaa zaten şöyle güzel bir dinlenebilsen sütünde artar bebeğinde doyar. iki saat aralıksız uyusa bile faydası var senin için. Ama işte ne mümkün. Aynı yollardan geçtik biliyorum neler çektiğini. Daha bizimde önümüzde diş çıkarma dönemi var bakalım aynı şeyleri yeniden yaşayacağız. Ama sabret bol bol dua et sabır dile başka çaresi yok. Lansinoh veya Bepanten merhem denedin mi ? onlarda mı fayda etmedi? Ben Lansınoh kullandım ama kremliyken almıyordu gögsümü öncesinde silip veriyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?