B Byzay Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Mart 2021 167 42 48 7 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Byzay #1 Ben sigortali degilim esim sigortali emzirme ödenegi ve dogum parasini nasil alabilirim ? Nasil ve nereye basvuru yapmam gerek
Ben sigortali degilim esim sigortali emzirme ödenegi ve dogum parasini nasil alabilirim ? Nasil ve nereye basvuru yapmam gerek
Hayalperestttttttt Popüler Üye Kayıtlı Üye 4 Kasım 2019 1.550 1.060 133 29 7 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Byzay #2 Byzay .!.: Ben sigortali degilim esim sigortali emzirme ödenegi ve dogum parasini nasil alabilirim ? Nasil ve nereye basvuru yapmam gerek Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla sizin siğortalı çalışan olmanız gerekiyor ama sgk yı arayıp daha detaylı bilgi alabilirsiniz Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Byzay .!.: Ben sigortali degilim esim sigortali emzirme ödenegi ve dogum parasini nasil alabilirim ? Nasil ve nereye basvuru yapmam gerek Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla sizin siğortalı çalışan olmanız gerekiyor ama sgk yı arayıp daha detaylı bilgi alabilirsiniz