Emzirme hakkında hanımlar bakar mısınız

sansebastiancake

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2025
7
0
1
27
Oğlum 50 günlük doğduğundan beri her öğünde tek meme 5 dk emiyor memeleri değiştiriyorum aman5 dk kısa bir süre değil mi ilk zamanlar anlarım da şimdi de aynı doymuyor gibi hissediyorum bazen her saat başı emmek istiyor sonra uykuya dalmakta zorlanıyor bunlar bana düşündürdü

Evet ilk zamanlar beş dakika emmesi normal ama 50 günlük için bana da az geldi, her bir memeyi 10-15 dakika emmeli yani toplamda 20-30 dakika gibi bir emme süresi olmalı. Doktor kontrolüne gittiğinizde kilo alımı nasıl peki?

Merhaba benim bebeğim hiçbir zaman bu kadar uzun memede kalmadı. 2 3 dk emip bıraktı her zaman ve persentilde hep önde gitti tombiş bi bebek oldu. Küçük doğmuştu ilk ayda 2200 kilo aldı. Doktoru kilo alımı iyiyse huzurluysa isterse 10 saniye emer isterse 10 dk dedi hep. Böyle bir şey yok
gaz problemi olabilir. Yenidoğan bebeklerin sürekli aranıp meme istemesi normal. Sadece karın doyurmak amacıyla emmiyorlar. Üşüdüklerinde, susadıklarında, sıkıldıklarında, korktuklarında, çevrede o an olan şeye anlam veremediklerinde vs. Çişli bezi ve kilo alımı iyiyse takılmayın

İlk ay normal kilo alımı ama bu sefer durmuş gibi hissettim bakalım Dr gidince sorayım teşekkür ederim yorum için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…