Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaslar 6 aylik anneyim.bazen cok huzursuz ve sinirli oluyorum.dr sorup pasiflora surup icsem kendim ve bebegime bi sakincasi olur mu.kullanan varmi aramizda. yada bana bitkisel olarak gercekden ise yarayan bisey onerirmisiniz tesekkurler cvplar icin:1hug:a.s.
şurup falan değil de bence sizlerin iyi bir uykuya ihtiyacı var. günde 3-4 saat yanlız kalıp uyuma-dinlenme fırsatı bulsanız sinir stres kalmaz. yaşayan biri olarak söylüyorum. oğlum 2,5 aylık ve bu süre içinde 2 saat uyumuyorum geceleri. evde her olan batmaya başladı bana.
kızlar valla ben 27 haftalık ikizlere gebeyim.yakında 3.şişe pasifloram bitecek.dr. bebeklerine bir sakıncası olmaz demişti.zaten bitkisel kökenli bir şurup.benim gibi içen birçok hamile arkadaş var.sizin gibi doğum yapmış ve emzirme döneminde olan annelere bir zararı olacağını sanmıyorum.ama en sağlıklısı bir psikiyatra danışmanız olacaktır. ALLAH CÜMLEMıZıN DE YARDIMCISI OLSUN.
Arkadaslar 6 aylik anneyim.bazen cok huzursuz ve sinirli oluyorum.dr sorup pasiflora surup icsem kendim ve bebegime bi sakincasi olur mu.kullanan varmi aramizda. yada bana bitkisel olarak gercekden ise yarayan bisey onerirmisiniz tesekkurler cvplar icin:1hug:a.s.