• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emzirme doneminde Pasiflora surup icin var mi

Gulperi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2007
471
18
623
Diğer
Arkadaslar 6 aylik anneyim.bazen cok huzursuz ve sinirli oluyorum.dr sorup pasiflora surup icsem kendim ve bebegime bi sakincasi olur mu.kullanan varmi aramizda.
yada bana bitkisel olarak gercekden ise yarayan bisey onerirmisiniz
tesekkurler cvplar icin:1hug:a.s.

şurup falan değil de bence sizlerin iyi bir uykuya ihtiyacı var. günde 3-4 saat yanlız kalıp uyuma-dinlenme fırsatı bulsanız sinir stres kalmaz. yaşayan biri olarak söylüyorum. oğlum 2,5 aylık ve bu süre içinde 2 saat uyumuyorum geceleri. evde her olan batmaya başladı bana.

kızlar valla ben 27 haftalık ikizlere gebeyim.yakında 3.şişe pasifloram bitecek.dr. bebeklerine bir sakıncası olmaz demişti.zaten bitkisel kökenli bir şurup.benim gibi içen birçok hamile arkadaş var.sizin gibi doğum yapmış ve emzirme döneminde olan annelere bir zararı olacağını sanmıyorum.ama en sağlıklısı bir psikiyatra danışmanız olacaktır.
ALLAH CÜMLEMıZıN DE YARDIMCISI OLSUN.

ben de yakında doğum yapıcam,2 haftadır içiyorum rahat uyumak için..bebeğim doğunca da içicem galiba..

Arkadaslar 6 aylik anneyim.bazen cok huzursuz ve sinirli oluyorum.dr sorup pasiflora surup icsem kendim ve bebegime bi sakincasi olur mu.kullanan varmi aramizda.
yada bana bitkisel olarak gercekden ise yarayan bisey onerirmisiniz
tesekkurler cvplar icin:1hug:a.s.

Aman dikkat diyorum...Pasiflora şurup acayip uyku yapan bişey sakinleşicem derken sızıp kalmayı göze alabiliyormusunuz:))

Bana doktor verdi bugün kullanıcam çünkü ihtiyacım var sğreklli ağlıyorum bebeğe de yansıyordur bu halim. Lohusalık depresyonuna girmişim

Back
X