• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emzirme döneminde kola içmek bebek de gaz yapar mı?

Mihribanaltunc

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2021
37
6
16
28
Dün bir bardak tek içtim gece bebeğim baya kustu 16 günlük daha midesi bulanıyordu sabaha doğru tekrar kustu ve sancı dan uyuyamıyor koladan mı olmuştur sancı mide bulantısı yapar mı

Kola onu yapar bunu yapar diyemeyiz. Kola kimyasal bir karisim, yogun miktarda karbondioksit iceriyor. Sutten kimyasallar, karbondioksit bebege de geciyor ve bedeni kendine ozgu bir sekilde tepki veriyor bu kimyasallara. Kimi beden kimyasallardan bir an once kurtulmak icin kusmayi kimi ishal olmayi, kimi cilt lezyonlarini, kimi agiz burun goz akintisini secer. Bazi bedenin kimyasaldan kurtulma yolu disardan gozlenebilen bir belirti verebilirken kimi farkedilmeyebilir. Bebeginiz bir kac kez emip kusar, ishal olabilir, bagirsak sancisi cekebilir, en fazla uc dort gun sonra rahatlar. Kola bebeginize hic sanci yapmasa da ona zarar verir, icmemeye calisin.

Ben de sanmıyorum koladan olduğunu.Gunde 1 litre iciodum doğumdan hemen sonra.Boyle bı problem yaşamadık.Belki reflusu vardır,belki fazla beslenmistir,belki de sadece midesi bulanmistir.

Back