Kızlar kızımda göğsüm çok yara oldu ve bu durum bana sezeryan ameliyatından bile zor geldi.Şimdi ikinciye hamileyim ve çok korkuyorum aynı sorunu yasiyacagim diye.ilk çocuğunda sorun yaşayıp ikincide yaşamayan var mı? Eger varsa bunun içinnasıl bir önlem aldınız?
Kızlar kızımda göğsüm çok yara oldu ve bu durum bana sezeryan ameliyatından bile zor geldi.Şimdi ikinciye hamileyim ve çok korkuyorum aynı sorunu yasiyacagim diye.ilk çocuğunda sorun yaşayıp ikincide yaşamayan var mı? Eger varsa bunun içinnasıl bir önlem aldınız?
Kuru soğanı doğumumda uygulamıştım gerçekten çok işe yarıyor.büyük bir soğanı ezip sulu sulu ortadan ikiye kesip gögüste bekletiyorsunuz yarım saat kadar..çok kötü kokuyor fakat sonuç emzirmelerde hiç yara olmuyor göğüs ağrısı çok kötü nir ağrı bende tavsiye ederim soğan uygulamasınıDoğum yapan arkadaşlarımdan duyup uygulayacağım iki yöntemi paylaşayım size: )
1. Hamileliğinizi son ayında, doğuma yakın zamanda kuru soğanı ikiye kesip göğüsünüze sürün yara olmasını engelliyormuş.
2. Hamileliğinizin yine son aylarında ve doğumdan sonra zeytinyağı ve badem yağını sürekli göğüsünüze sürerseniz oda göğüslerin yara olmasını engelliyormuş. Sürekli yaparsanız fayda eder diye düşünüyorum.
Ben öyle yapacağım umarım size de faydası olur.
Kuru soğanı doğumumda uygulamıştım gerçekten çok işe yarıyor.büyük bir soğanı ezip sulu sulu ortadan ikiye kesip gögüste bekletiyorsunuz yarım saat kadar..çok kötü kokuyor fakat sonuç emzirmelerde hiç yara olmuyor göğüs ağrısı çok kötü nir ağrı bende tavsiye ederim soğan uygulamasını