P pinar123 Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Haziran 2010 166 20 68 İstanbul 14 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi pinar123 #1 merhaba kızlar ben kol altımı ve dudak üstümü hameile olduğumdan dolayı bıraktım. şimdide emziriyorum sizce gitsem bi sorun olabilirmi?
merhaba kızlar ben kol altımı ve dudak üstümü hameile olduğumdan dolayı bıraktım. şimdide emziriyorum sizce gitsem bi sorun olabilirmi?
A a.f.k. Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Nisan 2009 11 0 86 Ankara 15 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi pinar123 #2 pinar123 .!.: merhaba kızlar ben kol altımı ve dudak üstümü hameile olduğumdan dolayı bıraktım. şimdide emziriyorum sizce gitsem bi sorun olabilirmi? Genişletmek için tıkla... bn emziriyorum ve 5 seans koltuk+çene+bıyık alexle yaptırdım. hiçbir sorun olmuyor.
pinar123 .!.: merhaba kızlar ben kol altımı ve dudak üstümü hameile olduğumdan dolayı bıraktım. şimdide emziriyorum sizce gitsem bi sorun olabilirmi? Genişletmek için tıkla... bn emziriyorum ve 5 seans koltuk+çene+bıyık alexle yaptırdım. hiçbir sorun olmuyor.
P pinar123 Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Haziran 2010 166 20 68 İstanbul 15 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi pinar123 #3 a.f.k. .!.: bn emziriyorum ve 5 seans koltuk+çene+bıyık alexle yaptırdım. hiçbir sorun olmuyor. Genişletmek için tıkla... sağol canım teşekkür ederim bende gidiyim bari apilasyona valla ağda yapmıycam makasla kescem diye dudak üstüm iyice uzadı pala remzi olcam 2 ay daha gitmezsem.
a.f.k. .!.: bn emziriyorum ve 5 seans koltuk+çene+bıyık alexle yaptırdım. hiçbir sorun olmuyor. Genişletmek için tıkla... sağol canım teşekkür ederim bende gidiyim bari apilasyona valla ağda yapmıycam makasla kescem diye dudak üstüm iyice uzadı pala remzi olcam 2 ay daha gitmezsem.