• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emzirme döneminde diyetisyene giden var mı??

SiBeL

oğlum ve kızım herşeyim
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2009
516
9
296
merhaba arkadaşlar,

6 ay önce sezeryanla doğum yaptım, doğum sonrası sadece 8 kilo verebildim henüz.
bebeğimi emziriyorum, + hala regl olmadım ve doğum öncesi kiloma dönmem için 10 kilo vermem lazım.diyetisyene gitmeyi düşünüyorum.hiç bu kadar kilolu olmamıştım:kedi:..kıyafetlerimin içine giremiyorum..emzirme döneminde diyetisyene giden var mı aranızda..acaba diyet listesi verip yağ oranını düşürmeyemi çalışır yoksa diyet yok dikkat et spor yap mı der merak ediyorum yardımcı olur musunuz??

merhaba arkadaşlar,

6 ay önce sezeryanla doğum yaptım, doğum sonrası sadece 8 kilo verebildim henüz.
bebeğimi emziriyorum, + hala regl olmadım ve doğum öncesi kiloma dönmem için 10 kilo vermem lazım.diyetisyene gitmeyi düşünüyorum.hiç bu kadar kilolu olmamıştım:kedi:..kıyafetlerimin içine giremiyorum..emzirme döneminde diyetisyene giden var mı aranızda..acaba diyet listesi verip yağ oranını düşürmeyemi çalışır yoksa diyet yok dikkat et spor yap mı der merak ediyorum yardımcı olur musunuz??

ben gidiyorum canım
yaklaşık 1 ay önce başladım
kızım şuan 11 aylık
halen emiyor fakat eskisi kadar çok değil tabiki
diyetisyenime emzirdiğimi söyledim ve korkma sütün azalmıcak dedi
azalmadıda
ama eğer beklerim biraz daha diyorsan istersen bebeğin tamamen ek gıdalara alıştıktan sonra başla diyetisyene çünkü şuan daha minik sayılır çok sık emmiyordur muhtemelen
bundan 3-4 ay önce başlsaydım belki bukadar istikrarlı yapamazdım diyetimi çünkü ozaman çok sık emziriyordum ve canım çoooook tatlı yemek istiyordu

canım benim kızım 9 aylık ben gittim fakat emzirdiğim ve bebeğim küçük olduğu için diyet veremeyeceğini söyledi

ben gidiyorum canım
yaklaşık 1 ay önce başladım
kızım şuan 11 aylık
halen emiyor fakat eskisi kadar çok değil tabiki
diyetisyenime emzirdiğimi söyledim ve korkma sütün azalmıcak dedi
azalmadıda
ama eğer beklerim biraz daha diyorsan istersen bebeğin tamamen ek gıdalara alıştıktan sonra başla diyetisyene çünkü şuan daha minik sayılır çok sık emmiyordur muhtemelen
bundan 3-4 ay önce başlsaydım belki bukadar istikrarlı yapamazdım diyetimi çünkü ozaman çok sık emziriyordum ve canım çoooook tatlı yemek istiyordu

anladım, o kadar bekleyebilsem keşke kaydirigubbakcemile2
ama bian evvel kilo vermek istiyorum fakat dediğin gibi bebeğim ek gıda alsada çok sık emiyor ve tatlı konusuda malum kaydirigubbakcemile3
ne yapıcam bilmiyorum

spora kacıncı ayda başladınız

hiç spor yapamıyorum malesef.bebeğim tüm enerjimi tüketiyor, sabahın erken saatlerinde koşturmaca başlıyor geceye kadar devam.bu arada spora vaktim olmuyor.ama havalar ısınmaya başladı, yavaş yavaş yürüyüşlere başladık sadece..

o zaman bana da vermez di mi peki bu kilolar ne olacak..mafoldumben

arkadaslar evde yapılan yürüyüs var benim 3 aylık oğlum var nerdeyse 1 aydır bu yürüyüsü yapıyorum
malum diet yok ama ekmekte yemiyorum bol yemek yemeye çalısıyorum
neyse bu evde yürüyüs yürü ve incel diye google den giriyosunuz leslie sonsa ile yürü ve zayıfla yazıyo kalpli harflerle oraya gir tek link yazıyo orası iste
orda 500 adım 15 dk 45 dk yürüyüsler var
en kolay bu siteden iniyor
açın ve yapın derim
ben çok faydasını gördüm özellikli 3 mili yapmaya çalısıyorum ve sıkılastım
evde vakit buldukça yaparsınız
ben çok eğlenceli buldum
iyi vakitte geçiriyrum
yoksa evde sürekli durmak beni bunalıma sokuyor

hemen bakıcam onada çok teşekkür ediyorum nek

Back