• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emzirme döneminde anksiyete panik atak yaşayanlar

Kızlar bugün kirkim çıktı çok şükür .Allah hamilelere güzel doğumlar doğum yapmislara da güzel günler nasip etsin sabır versin yarabbim bazen dayanılmaz hale geliyor ilaç kullanmamak için zor tutuyorum kendimi.içimden korku titreme ağlama mutsuzluk hissi geliyor
Aminn canım inşallah.
Gözünaydın, maşallah 40 gün geçti gitti vay bee:) zaman nasıl hızlı akıyor ya. Daha dün omas serra umudum derkenn sıra sana gelmişti. Doğdu da büyüdü bile maşallah :)
Benimde bu ara dilimde hep ilaç kelimesi var ama Allah büyük canım. Bak bugüne kadar dayandın, hepimiz sıkıntı yaşıyoruz inşallah birbirimize destek olarak atlatırız ilaca da gerek kalmaz.

Aminn canım inşallah.
Gözünaydın, maşallah 40 gün geçti gitti vay bee:) zaman nasıl hızlı akıyor ya. Daha dün omas serra umudum derkenn sıra sana gelmişti. Doğdu da büyüdü bile maşallah :)
Benimde bu ara dilimde hep ilaç kelimesi var ama Allah büyük canım. Bak bugüne kadar dayandın, hepimiz sıkıntı yaşıyoruz inşallah birbirimize destek olarak atlatırız ilaca da gerek kalmaz.
İnşallah canım ilaca gerek kalmaz.sen zaten ilaç kullanamıyordunun galiba

İnşallah canım ilaca gerek kalmaz.sen zaten ilaç kullanamıyordunun galiba
Evet canım, bazı rahatsızlıklarımdan ötürü kullanmamam gerekiyordu. O yüzden hep dişimi sıkmak zorunda kalmıştım. Bazen kendimi güçsüz çaresiz hissedip en azından ilaçla biraz da olsa rahatlarım diye düşünüyorum. Ama bebeğimi emzirmek daha önemli kesinlikle. O yüzden olabildiğince dayanmaya devam Allahın izniyle

Meraba arkadaşlar ben bi kaç gündür arastiriyrm ama son böle ilaç kullanip emziren yok hep 2012 2013 2014 de kullnmislar S serra1982 siz naptiniz ılaca devam ediylmusunuz ne durumdasiniz kaygilsriniz gectimi iyi oldunuzmu ben çok zorlaniyorum arastirdikca emzirmeden kesme zorunluluğu hissediyorum ilaç icin sizin durumunuz nasil oldu acaba

Gerçekten yaşayan bilir, çok zorlanıyorum çok :(
Birden bastıran kaygı , kafamın içindeki saçma sapan düşünceler karamsarlık huzursuzluk dayanma gücü ver Rabbim :( bir de yabancılaşma .. Hiçbirşrye anlam veremiyorum

Gerçekten yaşayan bilir, çok zorlanıyorum çok :KK43:
Birden bastıran kaygı , kafamın içindeki saçma sapan düşünceler karamsarlık huzursuzluk dayanma gücü ver Rabbim :KK43: bir de yabancılaşma .. Hiçbirşrye anlam veremiyorum
Amin gerçekten çok zormuş ben sonradan yakalandim hamilelikte hafif başladı hormon dedik ama yok gittikçe artıyor. Sizdemi bebek emziriyosunuz kaç aylik bide daha onceden varmiydi bu hastalık hiç ilaç kullsndinizmi

Amin gerçekten çok zormuş ben sonradan yakalandim hamilelikte hafif başladı hormon dedik ama yok gittikçe artıyor. Sizdemi bebek emziriyosunuz kaç aylik bide daha onceden varmiydi bu hastalık hiç ilaç kullsndinizmi
Evet emziriyorum altı aylık olcaz.
İnan o kadar zorlanıyorum ki bu ara şu beynimdeki düşünceler yüzünden.. Kendimi hiçbirşeye tam veremiyorum
Hamilelik öncesi ilaç kullandım bir süre ve hamile kalınca pat bıraktım ama dokuz ay Rabbim in izniyle güzel geçti atak falan da olmadı ama bu ara geri geldi ve ben çok kötüyüm çok

Evet emziriyorum altı aylık olcaz.
İnan o kadar zorlanıyorum ki bu ara şu beynimdeki düşünceler yüzünden.. Kendimi hiçbirşeye tam veremiyorum
Hamilelik öncesi ilaç kullandım bir süre ve hamile kalınca pat bıraktım ama dokuz ay Rabbim in izniyle güzel geçti atak falan da olmadı ama bu ara geri geldi ve ben çok kötüyüm çok

Siz neler yaşıyorsunz

Siz neler yaşıyorsunz
Bende sürekli düşüp bayilirsam korkusu bu aralar baş dönmesi basladi ölüm korkusu bana bişey olursa bebeğime ne olucak korkusu bebeğime bakamazsam kötü olursam korkusu aklımda sürekli kaygı korku var bu aralar eşimin herseyini takar vaziyetteyim iştah kesilmesi başladı sonra ataklar oluyo nefes alamiyorum boğulma gibi üstüne sanki aklımı kaybedicm korkusu vs.vs.daha sayamadigim nicesi

Bende sürekli düşüp bayilirsam korkusu bu aralar baş dönmesi basladi ölüm korkusu bana bişey olursa bebeğime ne olucak korkusu bebeğime bakamazsam kötü olursam korkusu aklımda sürekli kaygı korku var bu aralar eşimin herseyini takar vaziyetteyim iştah kesilmesi başladı sonra ataklar oluyo nefes alamiyorum boğulma gibi üstüne sanki aklımı kaybedicm korkusu vs.vs.daha sayamadigim nicesi

Bende aynı şekilde aklımı kaybedeceğim korkusu bebeğime yetememe fiziksel olarak yorgun hissetme güçsüz olma ve midem aşırı kötü..hem bulanıyor hem iştahsızlık başladı nolucak yaa böyle :(
Sizin ne kadarlık bebiş

Bende aynı şekilde aklımı kaybedeceğim korkusu bebeğime yetememe fiziksel olarak yorgun hissetme güçsüz olma ve midem aşırı kötü..hem bulanıyor hem iştahsızlık başladı nolucak yaa böyle :KK43:
Sizin ne kadarlık bebiş
Ay işte bende öyleyim harfi harfiyen benim 2.5 aylık bazen gözümü karartip başlamak istiyorum ilaca ama yan etkileri okuyorum iştahsızlık çarpıntı baş dönmesi vs.vs.yazıyo daha da korkuyorum

Ay işte bende öyleyim harfi harfiyen benim 2.5 aylık bazen gözümü karartip başlamak istiyorum ilaca ama yan etkileri okuyorum iştahsızlık çarpıntı baş dönmesi vs.vs.yazıyo daha da korkuyorum

Ben bir dönem kullandım başlaması ayrı dert bırakması ayrı dert bilmiyorum ya Rabbim bebeklerimizin niyetine bizlere güç kuvvet versin çok zorlanıyorum bu ara. Hiç ilaç kullandın mı peki sen canım hamilelik öncesi vs

Ben bir dönem kullandım başlaması ayrı dert bırakması ayrı dert bilmiyorum ya Rabbim bebeklerimizin niyetine bizlere güç kuvvet versin çok zorlanıyorum bu ara. Hiç ilaç kullandın mı peki sen canım hamilelik öncesi vs
Yok ben daha önce hiç ilaç kullanmadım en büyük tedirginligimde bu zaten çünkü yan etkileri çok fazlaymis diyorum başlayınca ya daha kötü olursam ben hamilelikte daha iyiydim hafifti doktor ilaca bile gerek duymadi hormonlarin etkisi dedi ama şimdi yok gittikçe kötü oluyo siz peki ilaç kullanmaya başlayınca iyi oldunuzmu

Amin insallah Allah hepimize yardım etsin meğer ben ne kadar iyiymisim doğumdan sonra anladim kıymetini

Yok ben daha önce hiç ilaç kullanmadım en büyük tedirginligimde bu zaten çünkü yan etkileri çok fazlaymis diyorum başlayınca ya daha kötü olursam ben hamilelikte daha iyiydim hafifti doktor ilaca bile gerek duymadi hormonlarin etkisi dedi ama şimdi yok gittikçe kötü oluyo siz peki ilaç kullanmaya başlayınca iyi oldunuzmu

Ben çok ağır şekilde yaşadım bir dönem ve ilaca aarıldım dedim iyi olacaksam içicem ve bu ilaçlar da deneme yanılma yöntemi ile alındığı için Dr un yazdığı ilk ilaç beni daha da beter etti hatırlamak bile istemiyorum o günleri. Sonra başka Dr a gittim verdiği ilaç çok fazla yan etki yapmadı mükemmel de yapmadı idare ediyordum ama bir şekilde araya düğün girdi hamilelik girdi derken ilacı bıraktım hamilelikte iyiydim ama şimdi berbatım

Ben çok ağır şekilde yaşadım bir dönem ve ilaca aarıldım dedim iyi olacaksam içicem ve bu ilaçlar da deneme yanılma yöntemi ile alındığı için Dr un yazdığı ilk ilaç beni daha da beter etti hatırlamak bile istemiyorum o günleri. Sonra başka Dr a gittim verdiği ilaç çok fazla yan etki yapmadı mükemmel de yapmadı idare ediyordum ama bir şekilde araya düğün girdi hamilelik girdi derken ilacı bıraktım hamilelikte iyiydim ama şimdi berbatım
Anladim e şimdi başlarsa doktor yine en son size iyi gelen ilaç ile mi baslatiyor bu hastalıkta doktor ? Sizde içinizi ferah tutun en azından ilaclada olsa bi şekilde iyi olucaz dicez bebeklerimiz için ama sizi cok iyi anlıyorum bu hastaligi yasadikca

Anladim e şimdi başlarsa doktor yine en son size iyi gelen ilaç ile mi baslatiyor bu hastalıkta doktor ? Sizde içinizi ferah tutun en azından ilaclada olsa bi şekilde iyi olucaz dicez bebeklerimiz için ama sizi cok iyi anlıyorum bu hastaligi yasadikca

Tekrar gitsem hangi ilacı verir bilmiyorum.
Ama kullanmak da istemiyorum :(:(
Ben iyi olmak istiyorum yaa. İlaçsız başetmek istiyorum ama kendimi çok çaresiz ve güçsüz hissediyorum Allah'ım yardım et bebeklerimize bakabilecek güç ver

Ben başladım..bebeğim 3 aylik. Artı terapi alıyorum. Dediğin tüm yan etkiler oldu ancak doktor bunların ilaç fan önce olup olmadığını sordu. Vardı dedim. Yan etkiden değil senin içinde bulunduğun durumdan dolayı olduğunu söyledi. Birde psikoojik zaten ilaç içtim diyoruz dokunmayacaksada dokunuyi

Back
X