Canım ben in kalp sorunu çok yaşadım bazen kalbim azından çıkacak gibi bazense duruyor sanki baştan çalışıyor çok iyi anlıyorum seni kalp sorunu hiç dinleme oda atak innanki eğer baş edersen oda geçiyor çok berbat birşey ama bir baş etsen geçiyor sen takmadıkcaça zamanla o ek atımları baya bir düzeliyor bazen çarpıntı geliyor innan hemen başka şeylerle şekil olunca geçiyor sabret bebek bir doğsun ohhh çekersin birde mutlaka Taha süresini oku doğumu kolaylaştırıyor ben sabah hastaneye gitmeden okudum innan ben bile anlamadım herşey çok çabuk gelişti ameliyata tek girdim eşim annem evden gelene kadar bebek doğmuştu ve şok yaşadı eşim bu kadar kısa sürede nasıl oldu diye çünkü beni akşam alacaklardı doktorum yoktu eşinden ever gitti kıyafet almaya ben hastane ile aramız ondakika düşün ben arar aramaz çıkmış ben amelyata girdeden aradım onlar geldiğinde benim ismimi annos ediyorlarmış bebek doğdu diye eşim merdivenden hemşirenin kucağında kızımın yüzünü görüyor tabi annonsu duymuyor ama bu bizim bebek ama nasıl bbukadar kısa sürede oldu çok şaşırdım diyordu canım mutlaka oku Taha süresini
Ayy maşallah canım ne güzel olmuş öyle hemen. Rabbim biz bekleyenlerede sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin inşallah vaktiyle.
Kalp sorunlarını sende çok yaşamışsın kuzum ya, mesajlarınız nasıl destek ve umut oluyor bi bilseniz. Allah razı olsun senden de hepinizden de.. insan bazı şeyleri biliyor kabulleniyor ama bu hastalık öyle sinsi ki en ufak bir açık kapı gördüğünde en korkunç haliyle giriyor içeri. İnşallah şu doğumlardan sonra bizde biraz daha iyi oluruz Allahın izniyle.
Beni korkutan kalbimin saatlerce ritimsiz atışı. O sıralarda üst üste ekatımlarla mı atıyor napıyor bilmiyorum ama bir türlü düzelmiyor. Yatsan yatırmıyor kalksan panik atak geçiriyosun. Allah beterinden sakınsın, inşallah tez zamanda geçer hepimizin.
U
umudum56
Omas
siz bize gerçekten çok umut veriyorsunuz. Hamilelikte kaygılar baya artıyor değişen hormonlar yüzünden ve kaygılarda
y4zy4qmurum
ve benim kalp le alakalı sıkıntılarımızı arttırıyor. Bazen kendimi okadar yanlız çaresiz ve güçsüz hissediyorumki buraya girip sizlerin mesajlarınızı okuyorum. Aynı veya benzer sıkıntılar var hep ama ne güzel beneklerinize kavuşmuşsunuz rabbim ayırmasın. Bizde kavuşuruz inşallah. Bazen gücüm tükeniyor ama toparlanmam lazım bebeğim için biliyorum. Az kaldı ha gayret
Mesajına şiddetle katılıyorum kuzum :)
Hepinize çok çokkk teşekkür ediyorum.
Rabbim bizide vaktiyle sağlıcakla kurtarsın inşallah.
Bende her ne kadar dile getirmek istemesemde çaresiz ve yalnız hissediyorum, napıcam şimdi ya bişey olursa demekten alamıyorum kendimi. Kendi kendimize çekiyoruz işte, eşlerden de destek yok. Sağlık olsun napalım, Allah şifamızı versin inşallah.
Anne olamam ama istersen abla kız kardeş olabilirim ile kan bağı olmasına gerek yok annen ile baban ayrımı acaba onunda kendince bir sorunumuz var
Yok canım ayrı değiller. Ama annem hiçbir zaman sahiplendiğini hissettirmedi. Evlat gibi değilde afedersin eşek gibiydim. Herşeye beni koştururlardı. Çalıştım kendime adam akıllı harcamadım, okudum hemde en fazla 60 tl olurdu cebimde. Sırf okuldan almasınlar diye 60 tl.den 1 lira fazla istemedim. Ya neler neler yaşanıyor işte.. böyle olması gerekiyomuş demekki, şükür:)
Her zaman seninde diğer arkadaşlarımında başımın üstünde yeri var, kardeş abla olarak. Cansınız can..