• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emzirme döneminde anksiyete panik atak yaşayanlar

Burda emziren sadece serra ile ben mi varım kızlar. Sütun artması için neler yiyorusunuz
Canım ben hamileyim fakat ikincisi bu. İlk kızımı emzirirken doktorum bana bol su ve yeşillik önermişti. Gerçektende işe yarıyor. Birde karşı komşum yeni doğum yaptı başlarda pek sütü yoktu oda şuan bol su ve humana diye bişey varmış eczanelerde satılan onu içiyor. Sütü bollaştı maşallah

Canım ben hamileyim fakat ikincisi bu. İlk kızımı emzirirken doktorum bana bol su ve yeşillik önermişti. Gerçektende işe yarıyor. Birde karşı komşum yeni doğum yaptı başlarda pek sütü yoktu oda şuan bol su ve humana diye bişey varmış eczanelerde satılan onu içiyor. Sütü bollaştı maşallah
Tamam canım sagol ilk cocuk kaç yasinda

Burda emziren sadece serra ile ben mi varım kızlar. Sütun artması için neler yiyorusunuz
Bende varım benim doktorum bol su ic dedi günde en 3 litre ayrıca humana iciyorum günde iki bardak.benim 2 ay 9 gün oldu bugun sanırım yasimla alakalı kendimi çok korkuyla hissediyorum ilk bebegim olduğu icinmi yada bu panik atak kötü dusunceler

Öylemi olcak böylesi olcak derken bak 32.hafyaya geldin benim burayi okumaya baskadigiMda hamilelik haftan daha küçüktü.nasıl gecicek diyirdun.6 haftan kaldı galiba.hepimiz ayniyiz firsatimiz olsa bile uzanıp dinlenemiyoryz kendimizi dinlememek için. Hepsi geride kalacak hepimiz iyilesicez insallah
Aynen canım zaman geçiyor ama içindeyken sanki durmuş gibi geliyor. Eğer erken gelmezse 1 ay sonra doğum beklemeye başlarız Allahın izniyle.

y4zy4qmurum y4zy4qmurum ah bu kaygılar ... nasıl kurtulcaz bilmiyorum... başım ağrır hemen en kötü senaryoyu yazarım. Kalbim çarpar hemen öldüm derim töbe töbe. Geçen markete gidip gelicem iki biley almam lazım eşim işte kız okulda bende evden çıkarken telefonu evde unutmuşum. Ama ne kaygılar ne senaryolar tahin edersiniz artık. Toplasan evden markete gidip gelişim on beş dakika tutar. Ama o sırada ben düşük yaptım dışarda bayıldım ek atım başladı neler neler kuruyo kafam kimseyede ulaşamıcam tabi teş yokta yanımda. Yani gülermisin ağlarmısın halime. töbe töbe.
Malesef genelimiz bu durumdayız canım, hep en kötüyü düşünüp senaryolar yazıyoruz. Bende bu sabah bakkala gidip gelicem 5 dk. Tlfnun şarjı yok diye evde bıraktım ama dönüp dönüp yinede yanıma mı alsaydım dedim. Yolda da aynı almadım ya bişey mi olur ki felan.. Allahım korusun..

Kızlar ben az önce bi fena oldum ya:( ocağın birinde çay vardı, diğer ikisinde de yemekler. Ocağın başında durunca fazla bunalttı sanırım farkında olmadan. Altlarını söndürüp servis yaptım. Masa da dibimde zaten mutfakta. Ama oturur oturmaz sıcak bastı içten geliyodu. Sofradan kalkıp balkona cıktım ama halen sıcak geliyodu resmen o soğukta. Olacağı yok içeri girip su içeyim diyodum ama kafamı tuhaf hissetmeye başladım. Tuzlu ayran vs ysptım ama nasıl yaptım nasıl içtim bilemedim. Tansiyonumuda ölçtüm her zamanki gibi normalde de düşük zaten. Nabzım 110 du dinlendiğim halde. Sıcağın etkisi diye düşünüyorum baska bisey gelmiyor aklıma

Kızlar ben az önce bi fena oldum ya:KK43: ocağın birinde çay vardı, diğer ikisinde de yemekler. Ocağın başında durunca fazla bunalttı sanırım farkında olmadan. Altlarını söndürüp servis yaptım. Masa da dibimde zaten mutfakta. Ama oturur oturmaz sıcak bastı içten geliyodu. Sofradan kalkıp balkona cıktım ama halen sıcak geliyodu resmen o soğukta. Olacağı yok içeri girip su içeyim diyodum ama kafamı tuhaf hissetmeye başladım. Tuzlu ayran vs ysptım ama nasıl yaptım nasıl içtim bilemedim. Tansiyonumuda ölçtüm her zamanki gibi normalde de düşük zaten. Nabzım 110 du dinlendiğim halde. Sıcağın etkisi diye düşünüyorum baska bisey gelmiyor aklıma
Canım bugün gün boyu bendede çarpıntı vardı saymıyırum nabzımı bilerek dahada artar diye korkudan. Ama kızlı atıyor ve çok sağlam vuruşlar yapıyor. Senin son zamanların kan hapını düzenli içiyosun demi?

Canım bugün gün boyu bendede çarpıntı vardı saymıyırum nabzımı bilerek dahada artar diye korkudan. Ama kızlı atıyor ve çok sağlam vuruşlar yapıyor. Senin son zamanların kan hapını düzenli içiyosun demi?
Olabildiğince içiyorum canım. Demirim çok yüksek cıktı, kansızlığımda yoktu o yüzden pekmezle dönüşümlüde içebilirsin dedi hemşire. Ona göre ayarlıyorum.
Benimde gün boyu çarpıntı olduğu oluyor. Demin demiştim ya senin haftalarından bu yana şikayetler git gide daha da şiddetleniyor. Artık gece ağrılar sancılar kramplar daha cok oluyor. Bunlar strese soktukca daha cok kendini dinleme eğilimine giriyosun. Sen rahat ol normal olduğunu bil içini ferah tut olur mu:)

Kızlar ben az önce bi fena oldum ya:KK43: ocağın birinde çay vardı, diğer ikisinde de yemekler. Ocağın başında durunca fazla bunalttı sanırım farkında olmadan. Altlarını söndürüp servis yaptım. Masa da dibimde zaten mutfakta. Ama oturur oturmaz sıcak bastı içten geliyodu. Sofradan kalkıp balkona cıktım ama halen sıcak geliyodu resmen o soğukta. Olacağı yok içeri girip su içeyim diyodum ama kafamı tuhaf hissetmeye başladım. Tuzlu ayran vs ysptım ama nasıl yaptım nasıl içtim bilemedim. Tansiyonumuda ölçtüm her zamanki gibi normalde de düşük zaten. Nabzım 110 du dinlendiğim halde. Sıcağın etkisi diye düşünüyorum baska bisey gelmiyor aklıma
Hamileliginde etkiside olabilir canim benimde oluyordu tansiyon düşüklüğü ne bağlı da olabilir nabzını sayma saydikca daha da yuksrlir stresten ..Birde ocağın sicakligi da eklenince bunalmış olanilirsin.bende dün fırını çalıştırdım mutfak çok ısındı bana fenalık geldi balkona attım kendimi

Bende varım benim doktorum bol su ic dedi günde en 3 litre ayrıca humana iciyorum günde iki bardak.benim 2 ay 9 gün oldu bugun sanırım yasimla alakalı kendimi çok korkuyla hissediyorum ilk bebegim olduğu icinmi yada bu panik atak kötü dusunceler
Sütun iyi geliyormu humana ise yariyormu kaç saatte bir emiyor seninki? emzik veriyormusun'benim ikinci bebek ama daha önce hiç dogurmamişim gibi.yanında biri var mı yardimci olan beni gece uykusuzluğu çok yoruyor gündüzde uyuyamiyorum sen nasil yapıyosun uyuyabiliyomusun. Bebek gece sık emiyormu

İnşallah dayanabilirsin canım. İlaçsız ne kadar geçerse okadar iyi bizim için bebeklerimiz için. Allah güç kuvvet versin hepimize
Ya kızlar bugün nefesim çok daralıyor bazen aldığım nefes yetmeyecek galiba diyorum. Ama nefesime odaklandıkça bu his dahada artıyor. Oyalanmaca bulmak şart ama hiçmi oturup dinlenmeyim ben. Yatağa girdiğimde uyumaya çalışırken hemen seneryolar diziliyor en kötüleri tabi. :KK43:(

İnşallah dayanabilirsin canım. İlaçsız ne kadar geçerse okadar iyi bizim için bebeklerimiz için. Allah güç kuvvet versin hepimize
Ya kızlar bugün nefesim çok daralıyor bazen aldığım nefes yetmeyecek galiba diyorum. Ama nefesime odaklandıkça bu his dahada artıyor. Oyalanmaca bulmak şart ama hiçmi oturup dinlenmeyim ben. Yatağa girdiğimde uyumaya çalışırken hemen seneryolar diziliyor en kötüleri tabi. :KK43:(
O dediklerinizi bende çok yaşadım . Psikiyatristim bana bi öneride bulunmuştu . Birincisi nefesine odaklanma .odaklandikca daha çok darlığı hissedeceksin demişti.ikincisi nefesimizi anksiyete eanasinda diyaframdan almadığımız için darlık hissediyormuşuz. Bu yüzden o esnada karnınızı sisirterek nefes al demişti.hakikaten bi süre sonra nefes darlığı kalmiyo .

O dediklerinizi bende çok yaşadım . Psikiyatristim bana bi öneride bulunmuştu . Birincisi nefesine odaklanma .odaklandikca daha çok darlığı hissedeceksin demişti.ikincisi nefesimizi anksiyete eanasinda diyaframdan almadığımız için darlık hissediyormuşuz. Bu yüzden o esnada karnınızı sisirterek nefes al demişti.hakikaten bi süre sonra nefes darlığı kalmiyo .
geGeçmiş olsun hamile misin

Ay ben nereye yazdım yanlismi yazdım yeni uyeyim çok bilmiyorum :)) bi arkadaş anksiyeteden dolayı nefes darlığı yaşadığını söylemiş ona istinaden yazdım . Hayır doğum yapali 8 ay oldu
Yanlis yazmadin o arkadaş hamile .burası emzirmë döneminde anksiyete panik yaşayanlar grubu emziriyor musun

Back
X