Canim benimde topigim var beklerim kendime yeni bir ben lazim diyenler diye başlıyor
aslinda kendime diyet arkadaşı ariyorum herkes beni birakip gitti gunduz cok giremiyorum sadece aksamlari cunku kızım la ilgileniyorum
ben 80 le başladım su an 76.7 yim 4 ayda zar zor verdim memetabolizmam cok yavas ama pes etmicem ilk hedefim 70 sonra 65 ve en son 59 ne zaman olursa acelem yok hic
bura beni motive ediyo
dur diyorum aksam menume yazcam durduruyorum kendimi
Canım sorma bende diyete bir başlayıp bir bırakınca buraya yazan arkadaşlarımdan olmuştum..
Yani bende de aynı durumlar var kızlarımın arası 2 YAŞ.. Zor çocuklar hAtta bebekler.. Arada bir giriyorum buraya aklıma estikçe, fırsat buldukça..
Kilon iyi bana göre.. Benimde hedefim Mayıs'ta (ortalarında) 77-79 rakamını görmek
Haziranda 73-75 arası olmak
Sonrası 65 e kadar yavaş olsun istiyorum 3 yılda sürebilir önemli değil..
ben arada girdikçe sanada bakarım, seni takip ederim artık
Iyi kilolar vermemiz dileğiyle..
Merhaba 70li rakamlara inmeden dönmicem diye söz vermiştim.. Veeee artık 78 oldum.. Aslında bu süreçte hiç adam akıllı bir diyet yapamadığımı itiraf edeyim ama 2 ileri 1 geri Hesabı vermişim..
En son martta 87 kiloymuşum
Şuan:78
Yani 6 ayda 9 kilo fena değil..
tabii hedefim 60 lı rakamlar..
Inşallah onu da yazıcam bu günlüğe söz
Şimdi durum bende şöyle; 3 YAŞ ve 1 YAŞ kızlarım beni biraz fazla yorup daraltıyor
Oyüzden Hayatım hiç düZenli Planlı değil..
Ama kesin diyete başlayınca buradan aktarıcam yine yediklerimi...
Sağlıcakla...
Merhaba yine bir pazartesi ve yine bir diyet başlangıcı..
Bugün:77 çıktım
Artık sıkıldım kilo verememekten, uğraşmamaktan, bırakmaktan..
Şimdi buraya yazarak daha azim ve hırsla geri geliyorum kızlar..
Hedeflerim var:
2 Kasım:76
2 Aralık:72
1 Ocak:68
Aritmetik oldu farkındayım ama inş başarıcağıma inanıyorum...
14 Şubat:64 ve kilo sabitleme...
Yaa şaka gibi 64
İnşalllah inşallah...
93 ten 77ye 16 kilo gitti 1 senede
Yavaş oldu ama Kalıcı sağlam oldu inşallah 13 kilo daha gidecek...
Hadi inşallah olacak olacak olacak olacak o benim kilom olacAk Gör bak...
Buradaki ilk kilomu görünce resmen kendimden soğudum.. Unutmuşum resmen ya 93lük halimi...
Şimdi 75 kiloya indim şükür
18 kilo gitmiş resmen ama hala vermem gereken 8-10 kilo var
Yani şuanki halimi seviyorum aslında
Çünkü en Zayıf 71 kilo olabilmiştim düğünümde.. Artık her kıyafetim oluyor.. Hatta 93 lükken aldığım yeni kıyafetlere üzülüyorum çok para harcamışım yazık diye.. Ama yinede herşeye rağmen ben neden göbeksiz yağsız bir vücuda sahip olmayım diye düşünüyorum..
48 bedenden 42 bedene 4 bedenlik bir fark oldu şükür..
Ama ben 38-40 olmak istiyorum inş.
Yani acele etmiyeceğim çünkü bebeğimi emZiriyorum hala.. Haziran'a kadar yavaş yavaş 65-68 olmak hedefim..
Ama şunu söylemeliyimki kilo verdikçe hem sağlığımız yavaş yavaş yerine geliyor hemde çevre seni imrenerek izliyor Baştada kocAn..
Sağolsun kocam beni kırmadı kilo konusunda ama imaları oluyordu tek tük diyet bozuşlarımda.. Neyse işte uzun oldu..
sağolasın kadınlar kulübü benim bilinçlenmeme neden Olduğun için..
Ara ara yazıcam yine...
Yazdıklarımı okuyan herkesin sağlıklı kilosuna ulaşmasını temenni ediyorum..
Benim gibi abur cubur bağımlısı olan, Haşimato , insülin direnci, bel Fıtığı(az egzersiz yönünden) hastası zayıflayabiliyorsa inanın siz hayli hayli zayıflarsınız..
Buraya Zayıflama sürecimle güzel haberlerle geri dönücem yakında inş
Güzel itirafın için teşekkür ederim.. Hedeflerimi çok yakın tarihlere Yazdığım için ulAşamıyorum.. Oyüzden moralim bozuluyor ama ayda 1-2 kilo bile gitse yada almadan devam bile edilse başarı diye düşünüyorum.. Oyüzden artık hedefime ulaşmak için belirlediğim süre daha uzun.. Umarım hepimiz gönlümüZdeki kiloya sağlığa ulaşırız..