Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar anne sütünü arttırmak için humana still tee kullanan var mı bir debu çayı doğumdan sonra mı içmek gerekiyor doğumdan 1 ay önce falan kullanmaya başlasak bir zararı olur mu acaba...yorumlarınızı bekliyorum
ben kullanıyorum bu çayı. oğlum 17 günlük. içtiğim zaman baya farkedilir derecede sütte artış oluyor. ama hamilelikte kullanımı hakkında bir bilgim yok. ben doğumdan sonra başladım
bende kullanıyorum dogum yaptıgım gün doktorumuz aldırdı
her gecede yatmadan içiyorum sabaha gögüslerim doluyo
cok faydasını görüyorum ... dogumdan 1 ay önce erken olabilir
ama 1 hafta önce baslayabilirsin bi zararı olacagıını sanmıyorum
ilk ay ben de kullandım. ilk zamanlarda süt daha geç ve zor geldiği için o zaman daha çok kullandım ama şimdi kullanmıyorum. doğum öncesini bilemiyorum canım ama doğum olayı gerçekleşmeden süt gelmediği için bence gerek yok.
bende kullanıyorum dogum yaptıgım gün doktorumuz aldırdı
her gecede yatmadan içiyorum sabaha gögüslerim doluyo
cok faydasını görüyorum ... dogumdan 1 ay önce erken olabilir
ama 1 hafta önce baslayabilirsin bi zararı olacagıını sanmıyorum
aslında bence booooooooool su içmek çok daha faydalıdır süt konusunda. yani kullanmadım değil ama biraz ticari olduğunu düşünüyorum bu çayın. çok da pahalı. sürekli içmek için pek uygun değil.
merhaba, bende ilk ay duzenli kullandim ve etkisini gordum. dogum yapali 2,5 ay oldu simdilerde zaman zamn iciyorum yine..sonucta bitkisel bir cay dogum oncesi zarari olmaz ama sut icin 1 ay onceden icmek erken bence ..