Bende gaza geldim, şimdi hemen şurda kilo veresim var:)
Gardrobumun üstünde tam 3 tane koca hurç var, küçük kıyafetlerim dolu içinde. O kadar çok şey varki, bekarken çalışırken bir servet harcamışım. 63 kiloya döndüğümde hepsi olacak işte:)
O kadar şık kaliteli kıyafet varken ben salaş çirkin giyinmek zorunda kaılıyorum. Zaten ne giysem yakışmıyor şuanda
Çok aktif bir işte çalışıyorum, toplantılarım, iş seyahatlerim oluyor. Takım elbise, topuklu ayakkabı giymem gereken yerler. Ama ben topuklu ayakkabı bile giyemeyorum şuanda, çünkü kendimi taşıyamıyorum. İnanınki adım atamıyorum topukluyla. Vestiyerde çeşit çeşit topuklu botlarım varken ben bu kış eski püskü düz geniş bir botla gezdim. Aynaya bakmaya foto çekilmeye tahammülüm yok. Off ne dertliymişim, Ben pazartesiye hemen randevu alayım diyetisyene, salı günüde havuza başlayayım. Birde annemlerde kalan koşu bandım var, onuda getireyim, yüzmeye gitmediğim günler koşu bandında yürüyüm.Sporsuz sağlıklı kilo verileceğine inanmıyorum. Verilir ama vucut sarkar. Emzirirken yüzme veya yürüyüşü öneriyorlar.
Kullandığınız Solgarın tabletini bende 1 haftadır kullanıyorum. Evet iştah açar içinde B12 vitamini var, ancak bana çok yaradı. 1 haftadır sütüm arttı. İştahımı açsa bile bırakmayı düşünmüyorum. Sütüm az, ztn mama takvisyesi yapıyorum. Bir müddet tableti kullanmaya devam edeceğim.