• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emziriyorun ve sanırım HAMİLEYİM... AKIL VERİN, DUYUN SESİMİ...

eyizareymen

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2015
37
29
8
35
Merhaba melekler. Ben 26 yaşındayım subatta doğum yaptım. Bebegim henüz 8 aylık. Sütüm çok fazla olduğu icin gebelik hormonunu bastırır ve hamile kalmam diye düşünürken 2 gün önce cift cizgi gördüm. Dogumdan sonra sadece 2 kez adet oldum. 50 gün önce adet oldum. Şoktayim. Dogum sonrası hic kilo veremedim. Birde 11 ay sonra kpss sinavi var. CIKMAZLARDAYIM....

Merhaba melekler. Ben 26 yaşındayım subatta doğum yaptım. Bebegim henüz 8 aylık. Sütüm çok fazla olduğu icin gebelik hormonunu bastırır ve hamile kalmam diye düşünürken 2 gün önce cift cizgi gördüm. Dogumdan sonra sadece 2 kez adet oldum. 50 gün önce adet oldum. Şoktayim. Dogum sonrası hic kilo veremedim. Birde 11 ay sonra kpss sinavi var. CIKMAZLARDAYIM....
Hayırlı olsun öncelikle, ne güzel Allah sana 2. bebeği de nasip etti, tabii ki zor ama çok keyifli olsa gerek, benim kızım 5.5 aylık bende araları çok olsun istemiyorum, KPSS ye ben de gireceğim, aile desteğin var mı bakabilecek bebeklere? Kaç kilosun ki biraz dikkatli ye çok kilo alma, artık biliyorsundur çocuk az yesen de büyüyor :) Ben 26 kilo aldım kızımda, 2. bebekte 10 kilo alıcam diye ahtım var :) Neyse çok uzattım, kolay gelsin sana yeniden hayırlı olsun :):)

Hayırlı olsun öncelikle, ne güzel Allah sana 2. bebeği de nasip etti, tabii ki zor ama çok keyifli olsa gerek, benim kızım 5.5 aylık bende araları çok olsun istemiyorum, KPSS ye ben de gireceğim, aile desteğin var mı bakabilecek bebeklere? Kaç kilosun ki biraz dikkatli ye çok kilo alma, artık biliyorsundur çocuk az yesen de büyüyor :) Ben 26 kilo aldım kızımda, 2. bebekte 10 kilo alıcam diye ahtım var :) Neyse çok uzattım, kolay gelsin sana yeniden hayırlı olsun :):)
Çok sağol canım. Ailem yanımda yok sayılır. Ama sorun eşim istemiyor. Maddi yönden sıkıntıya gireriz diyor. Surat asıyor, gülümsemiyor. Bebegimde emiyor. Çok kötü psikolojim. Çok yalnız ve çaresizim...

Sadece senin açından bebeği doğur bence. KPSS'ye hamileyken de çalışabilirsin, bebek doğduğunda da çevrendekilerin desteği ile biraz bakabilirsin.
Ama eşin istemiyorsa, birlikte oturup konuşup karar vermeniz gerekiyor. Belki bebek size kısmeti ile gelecek, bereketlenecek eviniz. Bilemezsiniz ki.
Bir taraf hiç istemezken doğur ya da doğurma demek çok zor. Ama bu ikinizin kararı. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Çok sağol canım. Ailem yanımda yok sayılır. Ama sorun eşim istemiyor. Maddi yönden sıkıntıya gireriz diyor. Surat asıyor, gülümsemiyor. Bebegimde emiyor. Çok kötü psikolojim. Çok yalnız ve çaresizim...
Her çocuğun kendi nasibiyle geldiğini sakince anlatmaya çalış, eşini de anlamaya çalış, biliyorum en çok yük sende ama annelik kutsal bir şey, ne zaman istersen bana özelden yazabilirsin olur mu ;?

Canım bir kere olmuş keşke daha dikkatli davransamissin.. Ama üzülme bundada vardır bir hayır. Çocuk rizkiyla gelir. O yönden değil de KPSS yı biraz ertelenen gerekebilir

Bende aynı durumu yaşadım ve uzun süre psikolojim bozuk bir halde yaşadım hala aklıma geldikçe içim sıkılıyor..
Bebeğim 4 aylıktı ve emziriyordum..Bir anda sütüm azaldı..Bebeğim her emzirmede memeden uzaklaşmaya çalışıp sonrasında kusuyordu..Aannemde şüphelendi hamilesin dedi ama ben pek oralı olmadım çünkü süt korur dediler ve bebekle uğraşmaktan pek eşimlede ilgilenemediğim için konduramadım.Ertesi sabah istifra edince hemen test yaptım pozitifti..Ne yapacağımı bilemedim..Aldırmakta istemedim fakat bebeğim asla mamayı kabul etmedi ve 1 hafta içinde ciddi sağlık sorunları yaşayıp zayıfladı..Bebeğim benden uzaklaşıyordu ve ben çok üzülüyordum..Mecbur kaldım ve kürtaj oldum..Çarem kalmadı herkes başka bir şey söyleyıp içimi dahada çok sıkıyordu..Hala bu konuyu dert ediyorum ve bende fobi halıne geldi..Bir daha hamile kalmak beni korkutuyor.Aradan 4 yıl geçti fakat ben bir kardeş yapmayı düşünemiyorum.Çok dikkat edilmesi gereken bir durum..Öyle süt korur falan inanmayın lütfen..

Merhaba melekler. Yorumlariniz icin teşekkür ederim. Cok iyi niyetli ve teselli verici yorumlar. Ben hala şoktayim. Kac haftalık olduğunu pazartesi öğrenecegim. Şu an en cok merak ettigim emzirmeye devam etmek ????? Araştırdığıma göre emzirmek sorun olmayacak. Başına böyle birşey gelen veya yakinlarinda duyan var mi?

Merhaba melekler. Yorumlariniz icin teşekkür ederim. Cok iyi niyetli ve teselli verici yorumlar. Ben hala şoktayim. Kac haftalık olduğunu pazartesi öğrenecegim. Şu an en cok merak ettigim emzirmeye devam etmek ????? Araştırdığıma göre emzirmek sorun olmayacak. Başına böyle birşey gelen veya yakinlarinda duyan var mi?
CAnm merhaba öncelikle lütfen sakin ol Rabbim onu sana hediye etmiş geri mi çevireceksin. Bak forumda oku sayfaları 1 tane yavrusu olsun ye insanlar neler neler yapıyor ne paikolojiler bozuluyor şimdi senin 2. Nasip etmiş Mevlam öncelikle şükret ve sabret emin ol ki Allahım bir kolaylık kapısı mutlaka açacaktır mutlaka hiç zorlamicaktır ve her şeu çok güzel olacaktır. Bikaç yıl zor olucak ama sonra iyi ki olmuş diceksin yaşları yakın olucak bir anda büyicekler arkadaş olucaklar birbirlerine :) sakın aşdırmak gibi bişey düşünme asla ve asla aklından bile geçirme bence. Eşin de şu an öyle düşünüyor olabilir normal daha şok halindesiniz ama onu da ikna et ve benimsetmeye çalış emin ol Allahım kulunu darlatmaz, zorlamaz ve bir kapı açar korkma içini ferah tut. Emzirmeye gelince arkadaşım benm de 7 aylık oğlum var ve şu an 7 haftalık hamileyim bana da sürpriz oldu ve ilk öğrendiğimde şok olduk eşimle uykularım kaçtı sadece çok korktum oğlumu ihmal eder miyim, dayanabilir miyim, sabredebilir miyim ama üzerinden biraz geçip sakin düşünşnce kabullendim tabi ki ve çok mutluyuz şu an. Napalım erken kldu tabi ama Allahım onu bize vermiş ben nasıl reddederim de teşekkür etmem. Ben şu an teşekkür ediyorum sen de şoku atlatınca rahatlican ve her şey güzelce yoluna girecek unutma. Beneğini EMZİR sakın kesme bana hem oğlumun doktoru hem benm doktorum sakın kesme ve korkma hiçbişey olmaz dedi. Sen çocuk kendi bırakana kadar emzir dedi eğer tadı değişirse bebeğin kendisi bırakır dediler ve ben hala emziriyorum gayet normal bir şekilde hiçbir problem yaşamıyorum çok şükğr Rabbime, kendi bırakana kadar da emziricem kesmicem. Çevrende boş konuşan moralini bozan bir sürü kimse olacak sen onlara kulağını tıka ve sabret şükret sakin ol. Allahımdan iyi mi bilicez. Evlat için ah edip yanıp tutuşanları düşün canm bnm ve sımsıkı sarıl ikisine de. ;) sevgilerr

CAnm merhaba öncelikle lütfen sakin ol Rabbim onu sana hediye etmiş geri mi çevireceksin. Bak forumda oku sayfaları 1 tane yavrusu olsun ye insanlar neler neler yapıyor ne paikolojiler bozuluyor şimdi senin 2. Nasip etmiş Mevlam öncelikle şükret ve sabret emin ol ki Allahım bir kolaylık kapısı mutlaka açacaktır mutlaka hiç zorlamicaktır ve her şeu çok güzel olacaktır. Bikaç yıl zor olucak ama sonra iyi ki olmuş diceksin yaşları yakın olucak bir anda büyicekler arkadaş olucaklar birbirlerine :) sakın aşdırmak gibi bişey düşünme asla ve asla aklından bile geçirme bence. Eşin de şu an öyle düşünüyor olabilir normal daha şok halindesiniz ama onu da ikna et ve benimsetmeye çalış emin ol Allahım kulunu darlatmaz, zorlamaz ve bir kapı açar korkma içini ferah tut. Emzirmeye gelince arkadaşım benm de 7 aylık oğlum var ve şu an 7 haftalık hamileyim bana da sürpriz oldu ve ilk öğrendiğimde şok olduk eşimle uykularım kaçtı sadece çok korktum oğlumu ihmal eder miyim, dayanabilir miyim, sabredebilir miyim ama üzerinden biraz geçip sakin düşünşnce kabullendim tabi ki ve çok mutluyuz şu an. Napalım erken kldu tabi ama Allahım onu bize vermiş ben nasıl reddederim de teşekkür etmem. Ben şu an teşekkür ediyorum sen de şoku atlatınca rahatlican ve her şey güzelce yoluna girecek unutma. Beneğini EMZİR sakın kesme bana hem oğlumun doktoru hem benm doktorum sakın kesme ve korkma hiçbişey olmaz dedi. Sen çocuk kendi bırakana kadar emzir dedi eğer tadı değişirse bebeğin kendisi bırakır dediler ve ben hala emziriyorum gayet normal bir şekilde hiçbir problem yaşamıyorum çok şükğr Rabbime, kendi bırakana kadar da emziricem kesmicem. Çevrende boş konuşan moralini bozan bir sürü kimse olacak sen onlara kulağını tıka ve sabret şükret sakin ol. Allahımdan iyi mi bilicez. Evlat için ah edip yanıp tutuşanları düşün canm bnm ve sımsıkı sarıl ikisine de. :KK66: sevgilerr
Ne kadar emek çekmiş ve yureginle yazmissin:-) okurken bile tebessüm oldu yüzümde çok sagolm ayni kaderi paylaşıyoruz desene. Şans, kader, kısmet, Rabbimin hediyesi onlar. Henüz kimse bilmiyor sade eşim ve ben. Pazartesi gidip gorucez ne kadar olmuş, birde kalbi atarsa pıt pıt.... Gerginligimiz biraz geçer inşallah. Birde kpss sorunum var tabi. Oğlumu uyutup kitaba sariliyorum. Allahım güç verecektir inanıyorum. Önce Rabbim sonrada eşimiz ve yavrularimiz yanimizda olsunda....

Ne kadar emek çekmiş ve yureginle yazmissin:-) okurken bile tebessüm oldu yüzümde çok sagolm ayni kaderi paylaşıyoruz desene. Şans, kader, kısmet, Rabbimin hediyesi onlar. Henüz kimse bilmiyor sade eşim ve ben. Pazartesi gidip gorucez ne kadar olmuş, birde kalbi atarsa pıt pıt.... Gerginligimiz biraz geçer inşallah. Birde kpss sorunum var tabi. Oğlumu uyutup kitaba sariliyorum. Allahım güç verecektir inanıyorum. Önce Rabbim sonrada eşimiz ve yavrularimiz yanimizda olsunda....
Amin canm amin Allahım onlarsız yapmasın bizi inşallah ben de yarın gidip suyucam inşallah pıt pıtları haber verelim birbirimize kpss de hayırlısı olsun diyelim inşallah elinden geldiğince bakarsın olmazsa da napalım onda da vardır bir hayır Allahıma emanetsiniz canm

Back