Emziriyorum ama hirslarimla bas edemiyorum?

40 kilo çok fazla almissiniz hem emzirip hem kilo verebilirsiniz sute etkisi olmaz sutunu zu bollatan sudur hem zayiflatir

Bol su iç,öğünlerini az ye sütun gitmez meraketme. Zaten hızla verirsin kiloları daha yeni doğum yapmisin üzülme. Bende ilk hamileliģimde biraz almıştım . Akabinde sağlıklı ve dengeli beslenme ile bekarlık kiloma dönmüştüm . Kendini salmassan eski kilodan daha iyi kiloya gelirsin sıkılaşarak hemde .
Ben senin yerinde olsam yediklerime dikkat ederim sadece . Ve bebeğime odaklanırım en güzel zamanları dolu dolu geçir .

Imkaniniz varsa diyetisyene danisin, yoksa ben de karatayin kitabini tavsiye ederim. Dogumdan sonra da yapabilecekleriniz yaziyor.

Yeterince vitamin aldiginiz dan emin olmalisiniz. Normal dogum yapti iseniz belki bir sure sonra spora da baslayabilirsiniz, sezeryanda 6. Ayi beklemek gerekiyor sanirim. Ama tabi hafif yapilabilir oncesinde de. Yerinizde olsam sporla verecek sekilde planlama yaparim, yedigim saglikli seylerden kismam. Seker ve unu kesmek her zaman oneriliyor zaten, onda sorun yok.

Bosuna kendini yeyip bitiyorsun az evladin büyüsün zaten sporla veririsin beslenmene dikkat edeceksin ki bol süt olsun iki dogum yaptim ilkinde bende cok kilo aldim 7 ay icinde eski kiloma geldim ama hemen olmaz bebegin bi toparlansin ne bu hirs ne bu acale aboneliğinde tadı i cikar once

mevzu sütun miktari degil kalitesi. dogru duzgun protein almazsaniz, dengeli beslenmezseniz kemik erimesi yasarsiniz. bir diyetisyenle gorusun, ben ille emzirirken diyet yapacagim diyin, kabul eden diywtisyenle calismaya baslayin.

bir de youtube karsisinda spor yapin. onun bebege de size de zarari yok, ozguveninize faydasi var. abartmayin!

temiz olması açısından yaparsanız ii olur
hatta onları biraz ezmeye çalışın yağı çıksın bütün amacımız o aslında
Ezmek mantıklı aslında ama ocakta kurutmak fayda derken zarar vermesin bu kez? Yağlar ısınınca yapıları değişiyor çünkü

Hamilelikte sanırım 30 kiloya yakın aldım, oğlumun birinci yaş gününde hala hafif tombiktim, ikinci yaş gününde aldığım 30 dan fazlasını vermiştim.

Hamile kaldığım kilodan bile zayiftim.
Acele etme bence, yavaş yavaş vermek en sağlıklısı hem.
O kadar kilo alıp verdim, bir tane çatlağim yok mesela.
Çünkü hızlı vermedim.

Sağlıkla büyüsün

Açıkçası ben emziren annelerin diyet yapmalarına kesinlikle karşıyım . Sağlıklı beslenin yeter. Emzirmek zaten kilo verdiriyo. Hızlı vermeye çalışmak sizi hem fiziksel hem psikolojik yorar. Bebek bakımında hem fiziksel hem mental güçlü olmanız gerek bu süreçte diğer şeylere takılmayın. Şuan oğlum 6 aylık oldu doğumdan sonra daha çok kilo aldım sonra yavaş yavaş azalmaya başladı. Şeker ihtiyacımı kuru yemişlerden , kuru ve yaş meyvelerden alıyorum. Hamilelikte hemoroid olduğum için beslenmeme daha fazla dikkat ediyorum. Ekmek yemiyorum ama ekmeği önceden de çok yemezdim o yüzden başkalarına sadece azaltmalarini tavsiye ediyorum. Evinizde fermente edilmiş gıdalar tüketin. Bizim doğadan marka mayalar var bi araştırın. Vücudunuzdaki probiyotikler artarsa sağlıklı ve ideal kilonuza inmenize destek olur

ben bu emzirirken ye bişey olmaz önemli olan yavrunun sağlığı diyen anneleri anlamıyorum. kadın belki zayıflarsa daha pozitif olacak her şeye karşı?

konu sahibi sen de (bence) bilinçsiz bir şekilde yediklerini kısma belki sütün için önemli olan bir besini eksik alıyorsundur. benim tek bildiğim bol su içmen gerektiği. diyetisyen yardımı alırsan hem sütünün kalitesi artabilir hem de sütün çoğalabilir. kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle yap ❤

Kilonun sütle hichir alakasi yok. Sağlıklı beslenip bol su ictikten sonra sütün kesilmez korkma.

Diyetinize mutlaka dereotu, ısırganotu çayı ve kefir ekleyin. Tabii bir de bol su.

Yarma dediğimiz tür bakliyat hem tok tutuyor hem de süt yapıyor. Aklınızda bulunsun bulgur veya pirinç yerine tercih edilebilir.

Süt oluşumunu destekleyen bol şekerli şeyler, hamur işleri vs. değil. Gayet iyi kilo vermişsiniz. Siz dengeli ve düzenli beslenmeye devam edin bol su için. Sağlıkla büyüsün bebeğiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…