- 15 Ekim 2016
- 6.535
- 11.766
- 248
40 kilo çok fazla almissiniz hem emzirip hem kilo verebilirsiniz sute etkisi olmaz sutunu zu bollatan sudur hem zayiflatir20 günlük bebeğim var arkadaşlar emziriyorum.. 60 lardan 100 kilolara çıktığım içinde açıkçası cok özgüvensizim. Ve su sıralar ihtiyacım olan en önemli şey özgüven.. bu yüzden kendimi iyi hissetmek adına diyet yapıyorum. 11 kadar kilo verdim şimdiden.. Ama sütü etkiler mi bebeğim beslenemez mi diyede sürekli içimi kemiriyor. Dereotu tüketmiyorum hergun kuruyemiş tüketiyorum. Sebze yiyorm.. Ama hepsinden cok az yiyorum 4 5 kaşık givi sizce bir sorun olurmu
Ben de tane kimyonu demleyip içiyorum ama yıkayıp kurutma olayını yapmadım, şart mı bu?
20 günlük bebeğim var arkadaşlar emziriyorum.. 60 lardan 100 kilolara çıktığım içinde açıkçası cok özgüvensizim. Ve su sıralar ihtiyacım olan en önemli şey özgüven.. bu yüzden kendimi iyi hissetmek adına diyet yapıyorum. 11 kadar kilo verdim şimdiden.. Ama sütü etkiler mi bebeğim beslenemez mi diyede sürekli içimi kemiriyor. Dereotu tüketmiyorum hergun kuruyemiş tüketiyorum. Sebze yiyorm.. Ama hepsinden cok az yiyorum 4 5 kaşık givi sizce bir sorun olurmu
Ezmek mantıklı aslında ama ocakta kurutmak fayda derken zarar vermesin bu kez? Yağlar ısınınca yapıları değişiyor çünkütemiz olması açısından yaparsanız ii olur
hatta onları biraz ezmeye çalışın yağı çıksın bütün amacımız o aslında
Açıkçası ben emziren annelerin diyet yapmalarına kesinlikle karşıyım . Sağlıklı beslenin yeter. Emzirmek zaten kilo verdiriyo. Hızlı vermeye çalışmak sizi hem fiziksel hem psikolojik yorar. Bebek bakımında hem fiziksel hem mental güçlü olmanız gerek bu süreçte diğer şeylere takılmayın. Şuan oğlum 6 aylık oldu doğumdan sonra daha çok kilo aldım sonra yavaş yavaş azalmaya başladı. Şeker ihtiyacımı kuru yemişlerden , kuru ve yaş meyvelerden alıyorum. Hamilelikte hemoroid olduğum için beslenmeme daha fazla dikkat ediyorum. Ekmek yemiyorum ama ekmeği önceden de çok yemezdim o yüzden başkalarına sadece azaltmalarini tavsiye ediyorum. Evinizde fermente edilmiş gıdalar tüketin. Bizim doğadan marka mayalar var bi araştırın. Vücudunuzdaki probiyotikler artarsa sağlıklı ve ideal kilonuza inmenize destek olur20 günlük bebeğim var arkadaşlar emziriyorum.. 60 lardan 100 kilolara çıktığım içinde açıkçası cok özgüvensizim. Ve su sıralar ihtiyacım olan en önemli şey özgüven.. bu yüzden kendimi iyi hissetmek adına diyet yapıyorum. 11 kadar kilo verdim şimdiden.. Ama sütü etkiler mi bebeğim beslenemez mi diyede sürekli içimi kemiriyor. Dereotu tüketmiyorum hergun kuruyemiş tüketiyorum. Sebze yiyorm.. Ama hepsinden cok az yiyorum 4 5 kaşık givi sizce bir sorun olurmu
Ezmek mantıklı aslında ama ocakta kurutmak fayda derken zarar vermesin bu kez? Yağlar ısınınca yapıları değişiyor çünkü
Süt oluşumunu destekleyen bol şekerli şeyler, hamur işleri vs. değil. Gayet iyi kilo vermişsiniz. Siz dengeli ve düzenli beslenmeye devam edin bol su için. Sağlıkla büyüsün bebeğiniz.20 günlük bebeğim var arkadaşlar emziriyorum.. 60 lardan 100 kilolara çıktığım içinde açıkçası cok özgüvensizim. Ve su sıralar ihtiyacım olan en önemli şey özgüven.. bu yüzden kendimi iyi hissetmek adına diyet yapıyorum. 11 kadar kilo verdim şimdiden.. Ama sütü etkiler mi bebeğim beslenemez mi diyede sürekli içimi kemiriyor. Dereotu tüketmiyorum hergun kuruyemiş tüketiyorum. Sebze yiyorm.. Ama hepsinden cok az yiyorum 4 5 kaşık givi sizce bir sorun olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?