- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
Karatayda anneler için beslenme var onu dene istersen kendine inan verirsin hiç üzülme20 günlük bebeğim var arkadaşlar emziriyorum.. 60 lardan 100 kilolara çıktığım içinde açıkçası cok özgüvensizim. Ve su sıralar ihtiyacım olan en önemli şey özgüven.. bu yüzden kendimi iyi hissetmek adına diyet yapıyorum. 11 kadar kilo verdim şimdiden.. Ama sütü etkiler mi bebeğim beslenemez mi diyede sürekli içimi kemiriyor. Dereotu tüketmiyorum hergun kuruyemiş tüketiyorum. Sebze yiyorm.. Ama hepsinden cok az yiyorum 4 5 kaşık givi sizce bir sorun olurmu
Allah yardim etsin. O yuzden kendini tutabiliyosun demekki. Yoksa lohusayken tokluk hissi gidiyoCanım ben boşanıyorum da davam var 3 ay falan sonra tahmini. Onun hırsı ve azmi
Dogumla beraber 12 kiloysa normal. Bebek, odem vs zaten o kadar kilo gidiyor20 günde 12 kilo verirseniz cildiniz sarkmaz mı? Bence porsiyonlu bir sekilde her gıdadan yerseniz daha yavaş ama daha sağlıklı bir sekilde kilo verirsiniz .
Alakası yok süt kalıtesi annenın yapısıyla daha cok alakalı yanı arastırma yapmıslar afrıkada kötü sartlarda beslenenle avrupada cok ıyı beslenen annenın sütleri aynı seyi üretiyor. Inekler aynı mıktar saman yem yeselerde bazısının sütü daha yaglı oluyor. Tabı tuz seker gıbı seyler sütten gecıyor onlara dıkkat etmek lazım.Sen herseyden yemelisinki sutunun kalitesi olsin bol bol su ic bebek beslensin sonra zayiflarsin ben 53 kiloydum simdi 70 yeterki onlar iyi olsun
Ben de tane kimyonu demleyip içiyorum ama yıkayıp kurutma olayını yapmadım, şart mı bu?baharatcıdan çekilmemiş kimyon alacaksın yıka güneşte biraz kurut güneş yoksa teflon tavada biraz kurut sonra kahve çekme makinasında çek ,eğer makinan yoksa havan varya sarımsak dovmek için kullanılan onla biraz küçült ez , bir çay kupası su kaynat cezvede bir tatlı kaşıgı kimyon at hemen altını kapat ağzınıda kapat demlensin , sende günde 2 büyük kupa iç, ne bebekte gaz olur gece uyanırsın nede sende , eğer süt veriyorsan zaten sütün coşar allahın izniyle
takıldıgın bir yer olursa tekrar yaz
Dereotu süt arttırır aslında neden tüketmiyorsunuz merak ettim. Maydanoz sütü azaltır. Yemek yemenin sütle alakası yok. Bol bol su içtiğiniz müddetçe sütünüz azalmaz. Rezene çayı için bide bol bol. Hem inanılmaz süt arttırır hemde kilo vermeye yardımcı.20 günlük bebeğim var arkadaşlar emziriyorum.. 60 lardan 100 kilolara çıktığım içinde açıkçası cok özgüvensizim. Ve su sıralar ihtiyacım olan en önemli şey özgüven.. bu yüzden kendimi iyi hissetmek adına diyet yapıyorum. 11 kadar kilo verdim şimdiden.. Ama sütü etkiler mi bebeğim beslenemez mi diyede sürekli içimi kemiriyor. Dereotu tüketmiyorum hergun kuruyemiş tüketiyorum. Sebze yiyorm.. Ama hepsinden cok az yiyorum 4 5 kaşık givi sizce bir sorun olurmu
20 günlük bebeğim var arkadaşlar emziriyorum.. 60 lardan 100 kilolara çıktığım içinde açıkçası cok özgüvensizim. Ve su sıralar ihtiyacım olan en önemli şey özgüven.. bu yüzden kendimi iyi hissetmek adına diyet yapıyorum. 11 kadar kilo verdim şimdiden.. Ama sütü etkiler mi bebeğim beslenemez mi diyede sürekli içimi kemiriyor. Dereotu tüketmiyorum hergun kuruyemiş tüketiyorum. Sebze yiyorm.. Ama hepsinden cok az yiyorum 4 5 kaşık givi sizce bir sorun olurmu
Iyiyim kilo veriyorum çocuklar falan takiliyroum iste =)Reis nabersin merak ediyordum seni yazdigin iyi oldu.
Dengeli beslen, kısmadan sağlıklı şeyler tüket bebeğin kontrolde yeterli kiloyu alıyorsa rahat etsin için.
Başaracaksın reis taş gibi olup gereksiz kişileri hayatından çıkarıp ozgurleseceksin ben inanıyorum sana
Bak seni bi topige etiketledim hem konuşur vakit geçirirsin hemde kilonu sagliklica verirsinIyiyim kilo veriyorum çocuklar falan takiliyroum iste =)
Teşekkür ederimBak seni bi topige etiketledim hem konuşur vakit geçirirsin hemde kilonu sagliklica verirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?