Emziriyorum ama hirslarimla bas edemiyorum?

Pumpkin00

9.takım üyesi/
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mart 2016
2.102
5.226
83
20 günlük bebeğim var arkadaşlar emziriyorum.. 60 lardan 100 kilolara çıktığım içinde açıkçası cok özgüvensizim. Ve su sıralar ihtiyacım olan en önemli şey özgüven.. bu yüzden kendimi iyi hissetmek adına diyet yapıyorum. 11 kadar kilo verdim şimdiden.. Ama sütü etkiler mi bebeğim beslenemez mi diyede sürekli içimi kemiriyor. Dereotu tüketmiyorum hergun kuruyemiş tüketiyorum. Sebze yiyorm.. Ama hepsinden cok az yiyorum 4 5 kaşık givi sizce bir sorun olurmu

Neden o kadar kilo aldınız ödem flndr regl olunc düzelir

baharatcıdan çekilmemiş kimyon alacaksın yıka güneşte biraz kurut güneş yoksa teflon tavada biraz kurut sonra kahve çekme makinasında çek ,eğer makinan yoksa havan varya sarımsak dovmek için kullanılan onla biraz küçült ez , bir çay kupası su kaynat cezvede bir tatlı kaşıgı kimyon at hemen altını kapat ağzınıda kapat demlensin , sende günde 2 büyük kupa iç, ne bebekte gaz olur gece uyanırsın nede sende , eğer süt veriyorsan zaten sütün coşar allahın izniyle
takıldıgın bir yer olursa tekrar yaz

Sen herseyden yemelisinki sutunun kalitesi olsin bol bol su ic bebek beslensin sonra zayiflarsin ben 53 kiloydum simdi 70 yeterki onlar iyi olsun

bu tarifi yap çok kasmadan diyetni yap cok abartmadan bebek için süt önemli

gece uyanirsin kismini anlamadim.cocuga uykumu yapiyo.benim kizim 1 bucuk yasini gectide.ondada ise yararmi diye merak ettim.

gece uyanirsin kismini anlamadim.cocuga uykumu yapiyo.benim kizim 1 bucuk yasini gectide.ondada ise yararmi diye merak ettim.

canım bu tarif süt arttırma ve gaz olayını ortadan kaldırmak için ( böyle olunca annenın diyetinide çok etkilemiyor )
eğer bebişinde gaz oluyor ve onun için uyanıyorsa kesınlıkle faydası olur
ama sen gece yatmasına yakın kimyon rezene anason kaynatıp içirirsen mis gibi uyursun

Dogurdugumdan beri diyetteyim işte 20 gun oldu daha bir kere en ufak birşey yemedim bozmak adına tutabiliyorum. Ama benimki birazda psikolojik

Ahn teşekkür ederim

Bende gaz damlası kullanıyorum

Bende gaz damlası kullanıyorum

hiç gaz damlası kullanmadım desem inan
kızım 12 yaşında halaa gazı olduğunda gider 1 çay kaşığı kımyon atar agızna üstüne bir bardak su içer rahatlar

2 ay olduktan sonra 1 çay kaşığı bebegede verebilirsin

Çok tesekkur ederim. Bazen oluyo malesef. Denicem mutlaka

Bende doğum sonrası diyet yapanlardanim diyetisyen eşliğinde. Düzenli ve dengeli beslendigim için sütüm artmıştı bile.

Kendinizi nasıl iyi hissedecelsiniz tabi ki siz bilirsiniz ama ben doğumdan sonra tam 6 ay hala sanki 7 8 aylık hamileymişim gibi kaldım. 6. Aydan sonra vermeye başladım ve oğlu 1 yaşıdnayken eski kilom dönmüştüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…