• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emzirirken saçlarını boyatan var mı ?

guzelannecik

Guru
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2011
159
20
318
Kızlar oğlum 5 aylık oldu. Yaklaşık 10 senedir röfleli gezen ben deniz şimdi kahve kahve geziyorum. Çok sıkıldım saçlarımı topladığım zaman kii evde hep berduş bir sekikde toplu sarıdan eser kalmadı . Zaten kocaman bir göbeğim var sütüm az diye ye allah ya iyice bunalıma girdim :( Saç boyatmak konusunu doktoruna soran var mı ???

Benim doktorum bırakın emzirmeyi, hamilelikte bile boyanabilir demişti. Arkadaşlarımdan boyatan oldu.Ben boyatmadım, bebeğim 6 aylık, halen birşey yaptırmadım, hele yaşından önce öyle bir düşüncem hiç yok.

Doktorum hamileyken boyatma sonra boyatabilirsin demişti..Kızım kırkını çıkarır çıkarmaz soluğu kuaför koltuğunda almıştım..Nasılda moral olmuştu bana :)
Çoğu insan da boyatıyor, ayrıca boyatmadan çocuk doktorumuza da sormuştum o da sakınca görmemişti..
Sen de boyat canım bence, insanın bir anda morali yükseliyor kendini güzelleştirince :)

Son düzenleme:
doğum sonrası her bayan gibi bende hemen kuaföre gittim ve röfle yaptırdım.bunda hiç bir sakınca yok merak etme.boyatan doktor arkadaşlarım bile var için rahat etçekse....

oğlum 25günlükken evde kendim boyadım,6 aylıkke gölge yaptırdım hiç birşey olmadı...oğlum 14 aylık emziriyorum ve yakın zamanda yine gölge yaptıracağım...

Back