Senin de devam ediyor mu tikanmaya?Ibrahim saracoglunu arayacagim artik ben
Benim uygulamadigim sey kalmadi.Birisi susam yağı kanalları acio dedi. Onu uglayacagim
Bnde malesef tek delik degil. Bir o göğsüm bir diğeri hrp farklı farklı iki tane 3 tane tikanio. 4 aydan beri cekiom. Allah yardımcımız olsun. Dr lar bilmio ya ona sasiom.Benim uygulamadigim sey kalmadi.
Epsom tuzu, greyfurt yagi sirke karisimi, zeytinyağlı pamuk, sicak uygulama vs vs...sag göğsümde hep ayni yer tikaniyordu, 20 gun olmustur orasi artik tikanmiyor baska bir yere gecti. Herhalde boyle boyle bir gun duracak diyorum artik. Umudum kalmadi cunku.
Hepsi Allahtan, beterinden saklasin. Gecer insallah
Benim de 3 ay oldu herhalde bu tikanmalara. Iki gogsumde de oluyor benimBnde malesef tek delik degil. Bir o göğsüm bir diğeri hrp farklı farklı iki tane 3 tane tikanio. 4 aydan beri cekiom. Allah yardımcımız olsun. Dr lar bilmio ya ona sasiom.
Aynen bnde artik ALLAHa biraktim. Son gittiğim dr dsn kavga ettim zaten. rabbim BÜYÜKBenim de 3 ay oldu herhalde bu tikanmalara. Iki gogsumde de oluyor benim
Once birindeydi sonra digerine de gecti.
Anlayamadigim sey su oluyor.
Meme ucundaki tıkanıklık 1 yada 2 yerde oluyor. Ama ayni anda degil, biri oluyor birksc gun sonra digeri oluyor.
Ama o minicik tek tiksnma bütün gogsumu sisiriyor ve hic sut gelmiyor nerdeyse.
Yani sanirsin ki memedeki bütün sut o tek delikten akiyor.
Doktorlardan bir umudum kalmadi kac defa gittim. Allah tarafından hepsi birden geciverecek insallah diyorum.
Bebeginiz kac aylik ve kac aylikken olmaya basladiBenim de 3 ay oldu herhalde bu tikanmalara. Iki gogsumde de oluyor benim
Once birindeydi sonra digerine de gecti.
Anlayamadigim sey su oluyor.
Meme ucundaki tıkanıklık 1 yada 2 yerde oluyor. Ama ayni anda degil, biri oluyor birksc gun sonra digeri oluyor.
Ama o minicik tek tiksnma bütün gogsumu sisiriyor ve hic sut gelmiyor nerdeyse.
Yani sanirsin ki memedeki bütün sut o tek delikten akiyor.
Doktorlardan bir umudum kalmadi kac defa gittim. Allah tarafından hepsi birden geciverecek insallah diyorum.
6 aylik olmak uzere.Bebeginiz kac aylik ve kac aylikken olmaya basladi
Bnmde 4 ay bitti. 20 günlükken olmaya basladim. Bnde de ilk baslarda su toplar gibi iltihap toplardi simdide bu. Canım hic pompa kullanma. Sıcak su torbasi koy bebegi emzir ayni andada. Iki defa ardiardina koy. Hm meme başına hm memene. Emzirirken arada agzindan crl Baj beyaz nokta şişmiş mi die. Sisiyo hmn zsten patlat6 aylik olmak uzere.
Once cok siddetli meme yaralari oldu.
Arkasindan bu geldi.
3 aylikken basladi tikanma.
Su an yine acmaya calisiyorum bir elimde pompayla:
Cok sagol yediklerime dikkat ediyorum kati yag kesinlikle tuketmiyorum. Kasari bilmiyordum onu da yemem.Bide tereyagi kaşar margarin filan yeme
Sagol canim.Him. Benim kiz tam memeci bn çekmesem heralde tüm gün emer. Seninki emmedigi icinde olabilir canım. Sen emzirmeyr baslamadan önce meme ucu masaji da yap. Inşallah geçer.
Çok su içmeye calisiyorum. Günlük 3 litre içiyorum ama malesef. Sütü ilac kullanarak akışkan hale getirdim ama halen çözüm yok.Cnm gecmis olsun bol su ic sutunun durumu nasil akiskan mi yoksa kivamli mi? Ilk defa duydum acikcasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?