- 16 Ekim 2015
- 2.860
- 2.429
- 133
- 43
- Konu Sahibi mermaid2608
-
39Kaç yaşındasınız ki
Onları denedim, ama hamilelikten önce kullandığım bir krem vardı. Herkes estetik mi yaptırdın demişti. Şimdi onu kullanamıyorum ve emzirirken de kullanmayın yazıyor. Mutlaka destekleyici bir toparlayıcı kullanmam lazımYüz egzersizleri öneririm, kirisik kremleri yerine. Araştırın, emin olun kısa sürede etkisini göreceksiniz.
İçeriğinde retinol olanlar falan diyor siteler. Bunun doğalı yok mu hiç?Antiaging krem kullanılmamalı emzirirken. İçlerinde ne olduğu belli değil. Çocuğa kimyasal geçer. Hem de öyle mucizevi bir etkileri olmuyor
Retinol sıkıntı sanırım. Özellikle bu anti aging kremlerde varmışYves rocher doğal içerik parabensiz falan diye reklam yapıyor ama bilemiyorum tam olarak
O da aklıma geldi. Hiç olmadı öyle yapacağımdoğal maskeler yapsanız. kivi yedikten sonra kabuğunu yüzume maske gibi yapiyorum.ya da kahve ictikten sonra telvesiyle peeling.ben yasak mi yazmak bilmiyorum bi profesor var onun kremleri var.Doğal içerik diyor kullandim leke kremini çok faydasini görmedim. Onun yerine kendim doğal maskeler yaptim daha iyi geldi
Bu Kullandığınız kremin ismini bana özelden yazma şansımız var miOnları denedim, ama hamilelikten önce kullandığım bir krem vardı. Herkes estetik mi yaptırdın demişti. Şimdi onu kullanamıyorum ve emzirirken de kullanmayın yazıyor. Mutlaka destekleyici bir toparlayıcı kullanmam lazım
Bana da lütfen @tivoli26Bu Kullandığınız kremin ismini bana özelden yazma şansımız var mi
bana da yazabilir misiniz lutfenBana da lütfen @tivoli26
Ben de hiç öyle olmadı. Üstelik kimyasala o kadar alışmış ki vücut organik ürünler ben de sıkıntı oldu. Şampuan kepek yaptı, organik deodorant sivilce yaptıAslinda hamilelik surecinde cilt cok guzellesiyor. Arti bir urun kullanmadan cicek gibi olmustum ben.
Emzirirken kullanılabilecek bir ürün mü? Bilginiz var mı?Ben dermaroller kullanıyorum. Haftada bir kere düzenli kullanınca işe yarıyor. Öncesinde bebe şampuanıyla cildimi güzelce yıkıyorum daha sonra gülsuyu ile temizleyip dermaroller uyguluyorum sonra serum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?