• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emzirirken kullanılacak kozmetik sorunu

mermaid2608

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2015
2.860
2.429
133
43
Hamileyim, herhangi bir kırışıklık kremi kullanmadım. Doğumdan sonra emzirirken acilen kırışıklık ve yüz sarkması için güvenilir marka bulmam lazım ama günlerdir yabancı forumlar dahil sonuca ulaşamadım. Özellikle anti aging kremlerin zararlı olduğu yazıyor. Bu konuda bilgisi olan var mı?

Kaç yaşındasınız ki

Yüz egzersizleri öneririm, kirisik kremleri yerine. Araştırın, emin olun kısa sürede etkisini göreceksiniz.
Onları denedim, ama hamilelikten önce kullandığım bir krem vardı. Herkes estetik mi yaptırdın demişti. Şimdi onu kullanamıyorum ve emzirirken de kullanmayın yazıyor. Mutlaka destekleyici bir toparlayıcı kullanmam lazım

Antiaging krem kullanılmamalı emzirirken. İçlerinde ne olduğu belli değil. Çocuğa kimyasal geçer. Hem de öyle mucizevi bir etkileri olmuyor

Yves rocher doğal içerik parabensiz falan diye reklam yapıyor ama bilemiyorum tam olarak

doğal maskeler yapsanız. kivi yedikten sonra kabuğunu yüzume maske gibi yapiyorum.ya da kahve ictikten sonra telvesiyle peeling.ben yasak mi yazmak bilmiyorum bi profesor var onun kremleri var.Doğal içerik diyor kullandim leke kremini çok faydasini görmedim. Onun yerine kendim doğal maskeler yaptim daha iyi geldi

doğal maskeler yapsanız. kivi yedikten sonra kabuğunu yüzume maske gibi yapiyorum.ya da kahve ictikten sonra telvesiyle peeling.ben yasak mi yazmak bilmiyorum bi profesor var onun kremleri var.Doğal içerik diyor kullandim leke kremini çok faydasini görmedim. Onun yerine kendim doğal maskeler yaptim daha iyi geldi
O da aklıma geldi. Hiç olmadı öyle yapacağım

Onları denedim, ama hamilelikten önce kullandığım bir krem vardı. Herkes estetik mi yaptırdın demişti. Şimdi onu kullanamıyorum ve emzirirken de kullanmayın yazıyor. Mutlaka destekleyici bir toparlayıcı kullanmam lazım
Bu Kullandığınız kremin ismini bana özelden yazma şansımız var mi

Özelden yazmayayım da benim sorunum gerdan boyun bölgesi. Bu krem özellikle orası içindi. Yurtdışı sitelerinde araştırdım. Uzmanların tavsiye ettiği bir krem. Sizin için aynı etkiyi göstermeyebilir. Yani kefil olamam.

Eklentiler

• Screenshot_20200111-215739.webp
    Screenshot_20200111-215739.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 649
Aslinda hamilelik surecinde cilt cok guzellesiyor. Arti bir urun kullanmadan cicek gibi olmustum ben.
Ben de hiç öyle olmadı. Üstelik kimyasala o kadar alışmış ki vücut organik ürünler ben de sıkıntı oldu. Şampuan kepek yaptı, organik deodorant sivilce yaptı 😢. Cildim kurudu pul pul oldu, ellerim çatladı

Ben dermaroller kullanıyorum. Haftada bir kere düzenli kullanınca işe yarıyor. Öncesinde bebe şampuanıyla cildimi güzelce yıkıyorum daha sonra gülsuyu ile temizleyip dermaroller uyguluyorum sonra serum.

Kremlerle ugrasmak yerine yuz yogasi ile daha gergin ve genc bir cilde kavuşabilirsin

Ben dermaroller kullanıyorum. Haftada bir kere düzenli kullanınca işe yarıyor. Öncesinde bebe şampuanıyla cildimi güzelce yıkıyorum daha sonra gülsuyu ile temizleyip dermaroller uyguluyorum sonra serum.
Emzirirken kullanılabilecek bir ürün mü? Bilginiz var mı?

Back
X