- 18 Ocak 2020
- 514
- 630
- 29
-
- Konu Sahibi Paranoya_6616
Sebze agirlikli beslenmelisin bence bacım tatlıyı bosver. Kendimi bildim bileli 60 kiloyum kizimda 72 oglumda 75 kilo ile dogum yaptim biri normal biri sezeryan. Suan 57 kiloyum bende kilo almaya calisan tarafım. Cevremdekiler nasil 2 cocuk dogurdun diyor bana. Nasil zayifsin diyene stresten diyorum geciyorumMerhaba 3 aylık bir bebeğim var ve ben şimdiden yavaş yavaş kilo vermek istiyorum. 82 kilo ile doğum yaptım şuanda 73 kiloya düştüm ama hedefim bir 10 kilo daha vermek. Ama emzirirken ister istemez süt olsun diye yiyorum, tatlı isteklerim oluyo onu karşılıyorum. Kilo almaktan korkuyorum. O yüzden sağlıklı bir diyet ile sütü de artırıcı olsun istiyorum hem hemde hafif bir spor ile kilo vermek istiyorum.
Benimle başlamak isteyen var mı? Nasıl bir yol izleyebiliriz tecrübelerinizi de öğrenmek istiyorum hemde beraber kilo verelim istiyorum
Merhaba ben emziren anne diyetine yeni başlayacağım istersen listemi paylaşırım henüz listem yok ama en geç yarın elimde olur diye düşünüyorumBöyle bir başlık açmak için gelmiştim. Ben başlamak isterim, çok hem de. Bilen birileri yol gösterirse ne güzel olur. Şöyle sütü azaltmayan, aç bırakmayan, güzel bir emziren anne diyet listesi paylaşacak iyi kalpli biri var mı:) lütfen diyetisyene git demeyin:)
Merhaba benimle de paylaşabilir misiniz. Ben sizin yorumlarınızı önceden okumuştum sitede sizi hatırlıyorum endometriozis hastası iken hamile kalmıştıniz değil mi. Bana umut olmuştu yorumlarınız. Bende sizden sonra hamile kaldım bebeğimi kucagima aldım çok şükür 2 aylık şimdi yavrum. Yavaştan bende diyete baslamaj istiyorum ama sütüm kesilir diye de korkuyorum. Ben kiloyu doğumdan sonra büyük oranda vermiştim ama emzirme sürecinde tatlı ye tahin pekmez ye vs derken geri aldım verdiğim kilolariMerhaba ben emziren anne diyetine yeni başlayacağım istersen listemi paylaşırım henüz listem yok ama en geç yarın elimde olur diye düşünüyorum
MerhabaMerhaba benimle de paylaşabilir misiniz. Ben sizin yorumlarınızı önceden okumuştum sitede sizi hatırlıyorum endometriozis hastası iken hamile kalmıştıniz değil mi. Bana umut olmuştu yorumlarınız. Bende sizden sonra hamile kaldım bebeğimi kucagima aldım çok şükür 2 aylık şimdi yavrum. Yavaştan bende diyete baslamaj istiyorum ama sütüm kesilir diye de korkuyorum. Ben kiloyu doğumdan sonra büyük oranda vermiştim ama emzirme sürecinde tatlı ye tahin pekmez ye vs derken geri aldım verdiğim kilolari
Bu arada diyetisyenler 3 ay olmadan diyet pek önermiyorlar liste sizde dursun 3 aylık olunca başlayın benceMerhaba benimle de paylaşabilir misiniz. Ben sizin yorumlarınızı önceden okumuştum sitede sizi hatırlıyorum endometriozis hastası iken hamile kalmıştıniz değil mi. Bana umut olmuştu yorumlarınız. Bende sizden sonra hamile kaldım bebeğimi kucagima aldım çok şükür 2 aylık şimdi yavrum. Yavaştan bende diyete baslamaj istiyorum ama sütüm kesilir diye de korkuyorum. Ben kiloyu doğumdan sonra büyük oranda vermiştim ama emzirme sürecinde tatlı ye tahin pekmez ye vs derken geri aldım verdiğim kilolari
Çok teşekkür ederim bende öyle düşünüyorum bir süre daha başlayamam diyete ama çok iyi oldu bu liste benim için çok sağolunBu arada diyetisyenler 3 ay olmadan diyet pek önermiyorlar liste sizde dursun 3 aylık olunca başlayın bence
Rica ederimÇok teşekkür ederim bende öyle düşünüyorum bir süre daha başlayamam diyete ama çok iyi oldu bu liste benim için çok sağolun