Emzirirken kilo veren var mi

Emiliaa

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2023
546
608
23
Doğum kilom gitti ancak altına diyetsiz dusermiyim sadece emzirme ile ?

Doğum kilom gitti ancak altına diyetsiz dusermiyim sadece emzirme ile ?
Ne kadar oldu doğum yapalı? Ben sütüm artsın diye kalorili şeylere çok abandığımdan ilk 6 ay pek kilo vermemiştim diye hatırlıyorum. Sonrasında diyetsiz kendiliğinden gitti kilolar

İlk 6 ayda tüm kilomu vermiştim. Üstelik gayette iyi yiyordum 😉 emzirmek gerçekten zayıflatıyor.Ama bu noktada yaşınız ve ne kadar fazlalığınızın olduğu da önemli... 27 ve 31 de doğum yaptım. 11/12 kilo almıştım,doğum sonrası 4 5 kilo fazlam vardı onlarda gitmişti emzirirken...

Ne kadar oldu doğum yapalı? Ben sütüm artsın diye kalorili şeylere çok abandığımdan ilk 6 ay pek kilo vermemiştim diye hatırlıyorum. Sonrasında diyetsiz kendiliğinden gitti kilolar
Bir buçuk ay

Birazcik dikkat edersen başlangıç kilonun altına kadar dusebilirsin, çünkü emzirmek acayip kalori yaktiriyor, abur cuburla, fazla fazla yemekle üzerine ekstra kalori bindirme yeter

İlk 6 ayda tüm kilomu vermiştim. Üstelik gayette iyi yiyordum 😉 emzirmek gerçekten zayıflatıyor.Ama bu noktada yaşınız ve ne kadar fazlalığınızın olduğu da önemli... 27 ve 31 de doğum yaptım. 11/12 kilo almıştım,doğum sonrası 4 5 kilo fazlam vardı onlarda gitmişti emzirirken...
35 yaş 20 kilo fazlam var 9 kilo aldım hamilelikte dogurunca 6 kilo gitti kalanlarda bı buçuk ayda

valla insallah 😂😂 63 ile hamile kaldım, 85 ile doğuma girdim, 75 ile çıktım. bir kaç gğn önce tartıda 80 görünce ekmeği ve şekeri kestim. bugün 76yı gördüm 🥲 yarın da spora başlıyorum 🙄

Oo daha çok erken. Ekstra kalorili şeyler tüketmiyorsan normal kilonun bile altına düşebilirsin
Yarım kilo altına düşmüşüm zaten ama hiç dikkat etmedim o açlık gözümu karartıyor ne bulursam yiyorum

Yarım kilo altına düşmüşüm zaten ama hiç dikkat etmedim o açlık gözümu karartıyor ne bulursam yiyorum
Bence ilk aylar bunu hiç kafaya takma, tabii sağlıksız beslenme ama kiloyu çok dert etme miniklerin peşinden koşarken kilo vereceğimiz zamanlar geliyor zaten süt üretmek kolay değil çok acıkman gayet normal:)

Bence ilk aylar bunu hiç kafaya takma, tabii sağlıksız beslenme ama kiloyu çok dert etme miniklerin peşinden koşarken kilo vereceğimiz zamanlar geliyor zaten süt üretmek kolay değil çok acıkman gayet normal:)
Annem hep ben emzirirken aldım diyerek beni koekuttugu için moralim bozuluyor 😅

Annem hep ben emzirirken aldım diyerek beni koekuttugu için moralim bozuluyor 😅
Emzirirken herhangi bir konuda olumsuz yapan kimseyi duymamaya çalış. İnsanlar kötü niyetli olmasa dafarketmeden çok etkileyebiliyor. Halbuki çok özel ve geri gelmeyecek kısa zamanlar. Her anının kıymeti bilmek ve kaygıdan uzak durmak lazım

Ben varım. 17-18 kilo almışımdır 6 ayda hamile kaldığım kiloya geldim. Bebeğim 1 yaşında iken hala foşur foşur emiyordu bu sefer yediklerime dikkat ederek hamilelikten önce aldığım 10 kiloyu da emzirmenin yardımıyla verdim. Tabii emzirmeden sonra 10 kiloyu geri aldım :) dikkat etmeniz lazım almamak için. Biraz sütünüzün yağlılık oranına bağlı benim sütüm yağlıydı kilo vermem kolay oldu ama bazısı veremiyorum diyor

Back
X