Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kadar oldu doğum yapalı? Ben sütüm artsın diye kalorili şeylere çok abandığımdan ilk 6 ay pek kilo vermemiştim diye hatırlıyorum. Sonrasında diyetsiz kendiliğinden gitti kilolarDoğum kilom gitti ancak altına diyetsiz dusermiyim sadece emzirme ile ?
Bir buçuk ayNe kadar oldu doğum yapalı? Ben sütüm artsın diye kalorili şeylere çok abandığımdan ilk 6 ay pek kilo vermemiştim diye hatırlıyorum. Sonrasında diyetsiz kendiliğinden gitti kilolar
35 yaş 20 kilo fazlam var 9 kilo aldım hamilelikte dogurunca 6 kilo gitti kalanlarda bı buçuk aydaİlk 6 ayda tüm kilomu vermiştim. Üstelik gayette iyi yiyordumemzirmek gerçekten zayıflatıyor.Ama bu noktada yaşınız ve ne kadar fazlalığınızın olduğu da önemli... 27 ve 31 de doğum yaptım. 11/12 kilo almıştım,doğum sonrası 4 5 kilo fazlam vardı onlarda gitmişti emzirirken...
Oo daha çok erken. Ekstra kalorili şeyler tüketmiyorsan normal kilonun bile altına düşebilirsinBir buçuk ay
Yarım kilo altına düşmüşüm zaten ama hiç dikkat etmedim o açlık gözümu karartıyor ne bulursam yiyorumOo daha çok erken. Ekstra kalorili şeyler tüketmiyorsan normal kilonun bile altına düşebilirsin
Bence ilk aylar bunu hiç kafaya takma, tabii sağlıksız beslenme ama kiloyu çok dert etme miniklerin peşinden koşarken kilo vereceğimiz zamanlar geliyor zaten süt üretmek kolay değil çok acıkman gayet normal:)Yarım kilo altına düşmüşüm zaten ama hiç dikkat etmedim o açlık gözümu karartıyor ne bulursam yiyorum
Annem hep ben emzirirken aldım diyerek beni koekuttugu için moralim bozuluyorBence ilk aylar bunu hiç kafaya takma, tabii sağlıksız beslenme ama kiloyu çok dert etme miniklerin peşinden koşarken kilo vereceğimiz zamanlar geliyor zaten süt üretmek kolay değil çok acıkman gayet normal:)
Emzirirken herhangi bir konuda olumsuz yapan kimseyi duymamaya çalış. İnsanlar kötü niyetli olmasa dafarketmeden çok etkileyebiliyor. Halbuki çok özel ve geri gelmeyecek kısa zamanlar. Her anının kıymeti bilmek ve kaygıdan uzak durmak lazımAnnem hep ben emzirirken aldım diyerek beni koekuttugu için moralim bozuluyor![]()