Emzirirken Kilo Veremiyorum

star1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2011
1
0
36
İstanbul
3 aylık anneyim emziriyorum ama söylenenlerin aksine 1 gr bile veremedim kafayı yedim benim gibi varmı? yada önerileri olan varmı?

evet var bennn :) dogumla beraber 5.. 6 kilo gitti gerisi duruyorr

alın bendende o kadar degil vermek aldım bile ne sanslılar emzirirken eriyenler

canım ben de veremedim 1gr bile emzirirken. bebeğim 11 aylık oldu daha yeni yeni gitmeye başladı kilolar. ilk 6 ay kilo verebilmek için erken sanırım, birçok kişi 6.aydan sonra verebildi kilolarını çevremde... bünyeye göre değişi
yor sanırım tabii ama biz şanssız bünyelerdeniz galiba bozma moralini, elbet gidecek kilolar, ha bugün ha yarın :)

bende emzirirken kilo verememiştim aslaa.
onu kim demişse yalan demiş gerçekten.
6. aydan itibaren kilo verimi hızlaıyor.
eğer adet görüyorsanız bu bir şans daha ii oluyor.
şişlikler iniyor.

ben bol sıvı alıyordum emzirirken günde 2.5litre su içiyordum ayrıca ayran veya meyve suyu süt tüketiyordum.ilk 3 ay bende de yavaştı kilo verimi 4.aydan sonra hızlandı..

hiç acele etmeyin ve hiç merak etmeyin gidiyo o kiloların hepsi..ama siz emzirme döneminde diyet falan sakın yapmayın..bebeginiz yürümeye başladıktan sonra tığ gibi olunuyo inanın:) bende doğumda 21 kilo almıştım çogu kaldı benimle uzun süre ama simdi hamile kalmadan öncekinden de zayıfım..kızım 18 ayı bitirecek ve yürümüyo koşuyo heryere bende onunla berebar tabi :) az bi göbeğim kaldı popo basen masen hicbişey kalmadı..zaten kilonuzu dert etmeniz için çok erken daha..

aynen katılıyorum. ben de yürümeye başlayalı beri verdim tüm kilolarımı. şimdi gebelik öncesinden 1-2 kilo zayıfım bile. dert etmeyin, gidecek tüm kilolar zamanla...

off insallah kızlar ya bir an önce vermek istiyorum bu kiloları yavas yavas psikoljım mahvolmaya baslıyor ayrıca ayak agrılarımda cabası bu gün gördüğüm o güzel elbiseyi alıp giydigimi hayal ettim cok güzel dedim hayalimde neyse ve geldim öle birden kendimi biraz zayıflamıs gördüm aynada hemen kostum tartıldım 1 gr bile vermemisim hayal kırıkgına ugradım resmen

Ben emzirirken erimişdim resmen hamile kaldığım kilodan 5 kilo aşağıya düşmüşdüm aslında emzirirken gerçekden kilo verilir çünkü emzirmek acayip kalori yakıyor.Bilmiyorum belki bünye etkilidir birde emzirirken süt olsun diye yemeği tatlıyı fazlalaştırmak tabi ters etki yapar aslında sütün yemeklede ilgisi yok bol sıvı almak sağlıklı beslenmek yeterli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…