• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emzirirken ilaç kullanma

thymus20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2008
207
3
96
44
Batman
emzririken ilaç kullanna varmı aranızda ben kullanmak zorunda kaldım neyseki verilen ilaç hamileller bile kullanıyormuş 3 gün önce karın ağrısı ve ishal başladı doktopra gitytik bağrsakalrına enfeksiyon kapmışın dedi ilaç yazdı ama emzirirken kulannılıyormu tereddüt etti bende bu ilacı cocuk doktorumuza sordum kullanabilirsin dedi zaten bebekelrede o tür ilaç verilirmiş ben yinede kadın doğum doktorumu aradım verilen ilaç hamilelere verilebilen bi ialçmış ve kullanabilirsin dedei ve durumu kurtardık aynı durumda kalan varmı aranızada?

ben malesef boğazlarımdan dolayı ilç almaya başladım ve bebeğimide emziriyorum ağrı kesicilerin bile emziren annelere verilebilen ve verilemeyenleri var bana dr um ilaçları yazarken özellikle dikkat ederek yazdı içim rahat bir şekilde kullanıyorum

emzririken ilaç kullanna varmı aranızda ben kullanmak zorunda kaldım neyseki verilen ilaç hamileller bile kullanıyormuş 3 gün önce karın ağrısı ve ishal başladı doktopra gitytik bağrsakalrına enfeksiyon kapmışın dedi ilaç yazdı ama emzirirken kulannılıyormu tereddüt etti bende bu ilacı cocuk doktorumuza sordum kullanabilirsin dedi zaten bebekelrede o tür ilaç verilirmiş ben yinede kadın doğum doktorumu aradım verilen ilaç hamilelere verilebilen bi ialçmış ve kullanabilirsin dedei ve durumu kurtardık aynı durumda kalan varmı aranızada?

sezeryandan sonra agrılarımdan dolayı agrı kesici kullandım..
onunda bebegi uyuttugunu gördüm.
uyumayınca ilk iki ay içinde bir kaç kez aldım uykusu düzene girdi...
ama umarım bir zararı olmaz.......

Back