• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Emzirirken hangi yiyecekler bebeğimin poposuna pişik yapar ?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Nisakaan

Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2013
4
0
6
34
Aksaray
bebeğim 10 günlük ve şu soğuk kış günlerinde insanın canı mandalina portakal nar gibi meyveler istiyor, sizce bunlar bebeğimin poposuna pişik yaparmı ??? Ve daha hangi yiyeceklere dikkat etmem gerekir ??

bebeğim dört aylık şimdiye kadar baharatlı yiyecekler turşu hariç herşeyi yedim hiç öyle bir sorunumuz olmadı banyo yaptırdım hergün birde pişik önleyici krem kullandım yeni doğduğunda kırkı çıkana kadar 2 saatte bir değiştim bezini

böyle bir şey ilk defa duydum pişik yaparmıymış:) antibiyotik yapar diye biliyorum bi tek.birde ben lohusa iken annem fazla meyve yedirmemişti nedendir bilmem? ama büyük sözü işte:)))

bir arkadaşım portakalın kızında çok pişik yaptığını söylemişti,ama o, çocuk yediği zaman geçerliydi sanırım.

Back