- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.778
- 163
- 35
- Konu Sahibi Annelerin en yorgunu
-
haklisin efsane olmasydi canm regl olmazdim. 40 tan sonra oldum dusun artkDördüncü gebeliğe hazırlıklı ol ,emzirirken hamile kalmamak şehir efsanesi .bebeğin daha çok küçük, eğer gebelik durumu söz konusu değilse doğru bir şekilde korun .
Ben regl olmadım 8 ay ama buna da güvenmedim, çok sağlam korundum .çünkü bu şekilde hamile kalan çok insan var .haklisin efsane olmasydi canm regl olmazdim. 40 tan sonra oldum dusun artk
kac aylikti bebeginiz ben olan biseyi tabi ki isterim eger varsa tedbirimi almak isterimSiz bu bebeği istiyosunuz ben öyle anladım
Ben de emzirirken hamile kalanlardanım
en iyisini yapmissiniz ben diger cocuklarimda hep gec regl oldum bu. tuzden sut korur diye dusunuyorsmBen regl olmadım 8 ay ama buna da güvenmedim, çok sağlam korundum .çünkü bu şekilde hamile kalan çok insan var .
Düşünme, batıl inanç o !en iyisini yapmissiniz ben diger cocuklarimda hep gec regl oldum bu. tuzden sut korur diye dusunuyorsm
haklisin vallahDüşünme, batıl inanç o !
Aaaa siz benden büyüksünuz o zaman .. yok emzirmiyorum çocuğu öğrenir ogtenmez kestim kızımı sütten ...yok kuzum ya benm 4 olcak sen emziriyorsun degil mi canm
İştah im kesildi bı anda adetim de bir hafta gecikmiş di .. sırtım belim felaket ağrıyordu bide karnım aciktiginda midem bulanıyor du hep halsiz yorgun dum ... Sürekli uyumak istiyodumsenin emzieirjen belirtilerin neydi peki
suan benm de ole bise yiyedim gelmiyor. bel agrisi cekiyorm. gunduz ddgilde gece yemek istiyorm suan bnmde 4 gn olck gecikmeİştah im kesildi bı anda adetim de bir hafta gecikmiş di .. sırtım belim felaket ağrıyordu bide karnım aciktiginda midem bulanıyor du hep halsiz yorgun dum ... Sürekli uyumak istiyodum
kiziniz. kac aylik balim ya bnm ki gibi kucuk muAaaa siz benden büyüksünuz o zaman .. yok emzirmiyorum çocuğu öğrenir ogtenmez kestim kızımı sütten ...
Ya ablacim hamilesin buyyk bir ihtimalle ..suan benm de ole bise yiyedim gelmiyor. bel agrisi cekiyorm. gunduz ddgilde gece yemek istiyorm suan bnmde 4 gn olck gecikme
18 aylık daha oda çok küçük ... Sizinki kaç yaşındakiziniz. kac aylik balim ya bnm ki gibi kucuk mu
benim dort aylik canm 5 ayna girecek yarin belki test yapsrim cok halsizm18 aylık daha oda çok küçük ... Sizinki kaç yaşında
Ay ne diym bilemedim ki gercekteg bayaa küçükmus bende bir yaşında falan sandım ... Sezeryan değildir inşallah üçüncübenim dort aylik canm 5 ayna girecek yarin belki test yapsrim cok halsizm
yok canim hepsi normal oldu qAy ne diym bilemedim ki gercekteg bayaa küçükmus bende bir yaşında falan sandım ... Sezeryan değildir inşallah üçüncü
Yaptınız mı test ?yok canim hepsi normal oldu q
kaset test yaptim negatifYaptınız mı test ?
Hava değişiminden olabilir mi acaba ablakaset test yaptim negatif
olabilr canm. bir iki teste golge cikmisti bugun negatifti esim bile soruyo niye .adet olmadin diyeHava değişiminden olabilir mi acaba abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?