- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.778
- 163
- 35
- Konu Sahibi Annelerin en yorgunu
-
vala hic emzirirken gebe kalmadim emmeden kestikten sonra kaldim birdr icimde suhpe varİki aylık bebeğini emzirirken hamile kalan arkadasım var :)
Süt keser diye bi inanıs var ama dogru değil malesefvala hic emzirirken gebe kalmadim emmeden kestikten sonra kaldim birdr icimde suhpe var
aynen ama. her donem gebe kalinir mi ki yumurtlama gununden onece mi sonra mi yasadk iliskiyi hatrlayamaiyormSüt keser diye bi inanıs var ama dogru değil malesef
Neden kalınmasın eger sağlık sorunu vs yoksa cok afedersiniz spermler içerde bikac gün canlı kalabiliyor illaki o gün olmak zorunda değil :)aynen ama. her donem gebe kalinir mi ki yumurtlama gununden onece mi sonra mi yasadk iliskiyi hatrlayamaiyorm
yokta korkmuyorm 3 tane cocuk var be aslinda sewiyorm cocuklari biraz erken diye birde ben istiyorm esim biraz. olmamasini istiyor birde bebek kucukBebek olmasindan korkuyorsaniz her iliski korunmali olmali.
haklisiniz. vallaBebek olmasindan korkuyorsaniz her iliski korunmali olmali.
desene 4 cu gelecekNeden kalınmasın eger sağlık sorunu vs yoksa cok afedersiniz spermler içerde bikac gün canlı kalabiliyor illaki o gün olmak zorunda değil :)
herkese iyi aksamlar. 4 aylik bir kizim var 40 tan sonra adet gormeye basladim duzenli adet donguleri yasadim bu ay esimle bir kac kez korumasiz iliski yasadim adetime. 10 gun kala belirttilerim basladi kasiklarim agriyor cok duygusallastim lousada bile boyle deildim cok gergin oldum agzimda tatsizlik yorgunluk sabah uyanama bu 3 cocugum. buvyuzden belirtilerden tecrubeliyim sizce olma olasiligi nedir
zaten suan bat gunume geliyor belirtilerim cok fazla dedigin dogruBen emzirirken hamile kaldım şu anda üç aylık hamileyim kızım bir buçuk yaşında .... Süt korur diyorlar ama bence doğru değil ... :)
Aynen öyle süt korur laflari kesinlikle doğru değil hatta bu lafa inanıp korunmayan sonrasında da hamile kalan bir kaç arkasimi biliyorum .. tamam büyüklerimiz söylüyo onlara saygım sonsuz ama bunlar hurafe den başka bişi değil maalesefzaten suan bat gunume geliyor belirtilerim cok fazla dedigin dogru
Senin için de hayırlısı demekten başka bişi gelmiyor aklıma .. :)zaten suan bat gunume geliyor belirtilerim cok fazla dedigin dogru
hala olmadim adet .test yapiuorum ikinci cizgi hep golge cikiyor net cikmiyorSenin için de hayırlısı demekten başka bişi gelmiyor aklıma .. :)
Canım hayırlı olsun o zaman hamilesin ama bebeğin daha çok küçük büyük bir ihtimalle henüz tam bir aylık bile değil :) ikinci çizginin silik çıkması bile yeterli bebeğin oldugunu kaniylamak içinhala olmadim adet .test yapiuorum ikinci cizgi hep golge cikiyor net cikmiyor
Ne guzel ya bende hamileyim şu an ama yinede böyle haberler alınca tekrar tekrar seviniyorum .. ben istemememe rağmen testteki ikinci çizgiyi net bir şekilde görünce istemsizce tebessüm etmiştim .... Bu arada senin ilk mihala olmadim adet .test yapiuorum ikinci cizgi hep golge cikiyor net cikmiyor
yok kuzum ya benm 4 olcak sen emziriyorsun degil mi canmNe guzel ya bende hamileyim şu an ama yinede böyle haberler alınca tekrar tekrar seviniyorum .. ben istemememe rağmen testteki ikinci çizgiyi net bir şekilde görünce istemsizce tebessüm etmiştim .... Bu arada senin ilk mi
senin emzieirjen belirtilerin neydi pekiBen emzirirken hamile kaldım şu anda üç aylık hamileyim kızım bir buçuk yaşında .... Süt korur diyorlar ama bence doğru değil ... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?