emzirirken gebe kalinirmi

Annelerin en yorgunu

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2018
8.331
14.778
163
35
herkese iyi aksamlar. 4 aylik bir kizim var 40 tan sonra adet gormeye basladim duzenli adet donguleri yasadim bu ay esimle bir kac kez korumasiz iliski yasadim adetime. 10 gun kala belirttilerim basladi kasiklarim agriyor cok duygusallastim lousada bile boyle deildim cok gergin oldum agzimda tatsizlik yorgunluk sabah uyanama bu 3 cocugum. buvyuzden belirtilerden tecrubeliyim sizce olma olasiligi nedir

Ben emzirirken hamile kaldım şu anda üç aylık hamileyim kızım bir buçuk yaşında .... Süt korur diyorlar ama bence doğru değil ... :)

zaten suan bat gunume geliyor belirtilerim cok fazla dedigin dogru
Aynen öyle süt korur laflari kesinlikle doğru değil hatta bu lafa inanıp korunmayan sonrasında da hamile kalan bir kaç arkasimi biliyorum .. tamam büyüklerimiz söylüyo onlara saygım sonsuz ama bunlar hurafe den başka bişi değil maalesef

hala olmadim adet .test yapiuorum ikinci cizgi hep golge cikiyor net cikmiyor
Ne guzel ya bende hamileyim şu an ama yinede böyle haberler alınca tekrar tekrar seviniyorum .. ben istemememe rağmen testteki ikinci çizgiyi net bir şekilde görünce istemsizce tebessüm etmiştim .... Bu arada senin ilk mi

yok kuzum ya benm 4 olcak sen emziriyorsun degil mi canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…