- 13 Temmuz 2018
- 2.203
- 5.079
- 158
- Konu Sahibi Dert bende derman sende
-
Valla normal hapi bile doktorlar kolay kolay yazmıyor emzirrikenGünaydın herkese.
8.5 aylık bebek varken ertesi günü hapı icilirmi. Icilrse en az kaç saat emzirmemek gerek lütfen yardımcı olur musunuz?
Normal de ağrı kesici bile içmiyorum ben ama bu durum çok farklı.Valla normal hapi bile doktorlar kolay kolay yazmıyor emzirriken
Ben emziririken doğum kontrol hapı kullanmak istedim onu bile uygun görmediler
.bence çocuğu da etkiler yani
Anlıyorum siziNormal de ağrı kesici bile içmiyorum ben ama bu durum çok farklı.
Henüz gecikmedi. Işte gecikmesin diye2 gün benm bıldığim. adet gecıkmesı ıse strestende oluyoır.
Hemen soracagimAnlıyorum sizisağlık ocağında takibinizi yapan kişiye sorsanız yada aile hekiminize
işte gecıksın gecıkmesın bebeğe zararı var kı yan etkılerı kadına bıle ağır.Henüz gecikmedi. Işte gecikmesin diye
1 hafta mi.Emziren annelerin ertesi gün hapıkullanması sakıncalıdır. İlacın süte geçişi olduğu için bebek emzirilip, hap öyle kullanılmalı. Daha sonra da 1 hafta boyunca süt sağılıp atılmalı, bebeğe verilmemelidir.
Canım hepsini biliyorum inan ki hayatımda ilk defa çizeceğimişte gecıksın gecıkmesın bebeğe zararı var kı yan etkılerı kadına bıle ağır.
Gerçekten mi. O zaman bebeğiniz kaç ayliktiben ictim
eczaci 6 saat sagip at dedi.
3 aylikti sanirimGerçekten mi. O zaman bebeğiniz kaç aylikti
Aaa benimki daha büyük ve ek gıda alıyor. Bende icebilirmiyim o zaman yani. O zaman bu gün hiç emzirmesem gece yatana kadar gece yqterkende sagip doksem olur mu. Peki niye heryerde 1 hafta diyor.3 aylikti sanirim
iki tane ilac varmis. benim içtiğim ella degildi. levonelle diye bir hapti. eczaciya mutlaka soyleyin. trde var mi bilmiyorumAaa benimki daha büyük ve ek gıda alıyor. Bende icebilirmiyim o zaman yani. O zaman bu gün hiç emzirmesem gece yatana kadar gece yqterkende sagip doksem olur mu. Peki niye heryerde 1 hafta diyor.
Çok teşekkür ederim.iki tane ilac varmis. benim içtiğim ella degildi. levonelle diye bir hapti. eczaciya mutlaka soyleyin. trde var mi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?