Emzirirken çıkan sivilcelere çözüm

momager

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2025
5
4
1
28
Merhabalar
Bildiğiniz gibi hamilelik lohusalık vs derken hormonlarımız değişiyor bu sebeple sivilcelerim çok arttı. Emzirirken sivilcelere önerebileceğiniz krem veya başka bir çözüm var mı? :)

yüzünüzü sabah akşam jel ile yıkayın ben de aynı sorunu yaşadım..hatta geçmişti tekrar hücum ediyolar zaman zaman..vaktiniz varsa hafta da bir kez buhar banyosu yaptırın cildinize..mutlaka rutin bir bakım istiyor cilt

Teşekkkür ederim deneyeceğim inşallah kurtulurum en kısa zamanda :)

Teşekkkür ederim deneyeceğim inşallah kurtulurum en kısa zamanda :)
niveanın canlandırıcı yüz temizleme jelini kullanıyorum ben çok memnun kaldım hatta ergenlik çağında ki oğlum da kullanıyor loreal'in yüz temizleme sütünü kullanıyorum gündüzleri de gündüz kremi..yağlı bir cildim olduğu için yağlı kremlerden uzak durmaya çalışıyorum..muhtemelen sizinki de öyle..ilk doğumumdan sonra yüzüm mahvoldu doktor doktor gezdim 13 yıl önce..ama derman bulamadım..doğal maskeler ve böyle bakım rutinleri ile yüzümü düzelttim..umarım sizinki de düzelir bir zaman sonra psikoloji alt üst oluyor

Loreali deneyeyim umarım düzelir gerçekten doğumdan sonra felaket şekilde arttı..teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…