• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emzirirken bebeğe gaz yapan uzak durmamız gereken yiyecekler nelerrr?

pnrokn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2010
60
3
36
Kocaeli
emzirmede beslenmenıze nasıl dikkat ediyorsunuz ben suan ne yıyecegımı sasırıyorum.acaba bebege gaz yaparmı dıye tecrübeli anneler deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.özellikle gaz yapan meyveleri bilmiyrum:)

ben buna pek inanmıyorum açıkcası,bilimsel olarakta anneden bebeğe süt yoluyla gaz geçmesi durumu henüz kesinleşmedi diye biliyorum.

benim kızımın 14. günde başladı gazı,emzirdim,emzirmedim,çeşitli mamalar verdim,yediğim şeylere dikkat ettim v.s. hiç bi durumda azalmadı gazı.hatta öyleki nerdeyse 2 yaşına kadar devam etti.her duyduğum şeyi denemiştim ama hepsi fiyasko oldu.gaz durumu bebekten bebeğe değişiyor,kimi sıfır gazla büyüyor kimide benim gazman kızım gibi :)
yani yenilen içilen şeyler yada kullanılan bitkisel ilaçlar v.s. durumu değiştirmiyor maalesef.

emzirmede beslenmenıze nasıl dikkat ediyorsunuz ben suan ne yıyecegımı sasırıyorum.acaba bebege gaz yaparmı dıye tecrübeli anneler deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.özellikle gaz yapan meyveleri bilmiyrum:)

bal,asiri baharatli ve sadece ilk ay tursu disinda herseyi yedim ve yemege devam ediyorum.bal yasini doldurana kadar bebege yasak ama bende yemiyorum..

Back