- 3 Mayıs 2015
- 13.224
- 48.474
-
- Konu Sahibi Bana Diyor Nau Nau
Emzirmeden naptyınız peki? antibiyotikler 5 günlük. 5 gün emzirmezsem ya mastit olurum ya sütüm biter.Bende kullandım ama emzirmedim
2 aylıktı ve mama vermiştim.sütüm kesilmesin diye sağmıştım ama tabi içirmedim. Diş doktoru emzir dedi.saglik ocagi doktoru emzirme dedi.emzirmek icime sinmedi. çocuğunuz 15 aylık ve ek gıda alıyordur ,ac kalmayacakEmzirmeden naptyınız peki? antibiyotikler 5 günlük. 5 gün emzirmezsem ya mastit olurum ya sütüm biter.
Hem bebek napacak o sürede. Yani sizin çözümünüz neydi?
Bir emzirmemenizi doktor mu söyledi?
Benim konuştuğum çocuk doktorları emzirebilirsin demişti.
Bu 15 ayda 4.agumentinim. hepsinde doktorlar emzir dedi. Şaşırdım.2 aylıktı ve mama vermiştim.sütüm kesilmesin diye sağmıştım ama tabi içirmedim. Diş doktoru emzir dedi.saglik ocagi doktoru emzirme dedi.emzirmek icime sinmedi. çocuğunuz 15 aylık ve ek gıda alıyordur ,ac kalmayacak
Sağol Lale. Bu güvenilir bir antibiyotik. Aslında deneyim öğrenmek için konuyu açmıştım ama herkese ben söyler oldumAllahım acil şifalar versin inşallah arkadaşım.
Bu siteyi onlarc kez kullandım ama bu kez bakmak aklıma gelmedi. Sağol sincapGecmis olsun.
Bu tarz durumlarda gebelik ve emziren anneler icin su siteden risk durumunu kontrol edilebiliyor Amoxicilina-Clavulánico: Nivel de riesgo para la lactancia según e-lactancia.org
Augmentin etken maddesi ile kontrol ettiginizde kullanilabilir oldugu gorunuyor.
Sen de sağ ol.Sağol Lale. Bu güvenilir bir antibiyotik. Aslında deneyim öğrenmek için konuyu açmıştım ama herkese ben söyler oldumdiş doktoru, pratisyen hekim, uzman hekim, çocuk doktoru, kadın doğum doktoru profesör hepsi agumentin kullanılırken emzirilir. Emzirenlere verilen tek Antibiyorik dedi. Bu kadar biliyorken yine de konu açmam
Bu siteyi onlarc kez kullandım ama bu kez bakmak aklıma gelmedi. Sağol sincap
Iciniz rahatsa emzirin. Benim.icim rahat değildi ve 2 aylıktı, emzirmedim.Bu 15 ayda 4.agumentinim. hepsinde doktorlar emzir dedi. Şaşırdım.