Emzirirken agumentin kullanmak

Bana Diyor Nau Nau

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2015
13.222
48.473
Selam kızlar
Boğaz ve bağırsak enfeksiyonu geçiriyorum. Crp değerim de yüksek. Doktor agumentin verdi. Oğlum 15 aylık emiyor.
Emzirme döneminde kullanılır dedi. Bu benim emzirme dönemi boyunca kullandığım 3. Agumentin olacak. Bağışıklığım çok düşük. Hasta olunca ağır oluyorum.

Normalde kullanılır emzirirken diye biliyorum ama bir arkadaşım içime kurt düşürdü.

Sizde kullanan veya doktoru öneren oldu mu?

Ben de kullandım agumentin. Diş için kullandım ama. Doktor yine de ilacı alır almaz emzirme aradan birkac saat geçsin demişti. Önlem amaçlı. Sen de öyle yapabilirsin.

Emzirmeden naptyınız peki? antibiyotikler 5 günlük. 5 gün emzirmezsem ya mastit olurum ya sütüm biter.
Hem bebek napacak o sürede. Yani sizin çözümünüz neydi?

Bir emzirmemenizi doktor mu söyledi?
Benim konuştuğum çocuk doktorları emzirebilirsin demişti.
2 aylıktı ve mama vermiştim.sütüm kesilmesin diye sağmıştım ama tabi içirmedim. Diş doktoru emzir dedi.saglik ocagi doktoru emzirme dedi.emzirmek icime sinmedi. çocuğunuz 15 aylık ve ek gıda alıyordur ,ac kalmayacak

Eklentiler

• 57DB3D8B-3A14-42DA-85F2-AB4B22E23EC7.png
    57DB3D8B-3A14-42DA-85F2-AB4B22E23EC7.png
    155,2 KB · Görüntüleme: 421
Allahım acil şifalar versin inşallah arkadaşım.
Sağol Lale. Bu güvenilir bir antibiyotik. Aslında deneyim öğrenmek için konuyu açmıştım ama herkese ben söyler oldum 😀 diş doktoru, pratisyen hekim, uzman hekim, çocuk doktoru, kadın doğum doktoru profesör hepsi agumentin kullanılırken emzirilir. Emzirenlere verilen tek Antibiyorik dedi. Bu kadar biliyorken yine de konu açmam😀

Sağol Lale. Bu güvenilir bir antibiyotik. Aslında deneyim öğrenmek için konuyu açmıştım ama herkese ben söyler oldum 😀 diş doktoru, pratisyen hekim, uzman hekim, çocuk doktoru, kadın doğum doktoru profesör hepsi agumentin kullanılırken emzirilir. Emzirenlere verilen tek Antibiyorik dedi. Bu kadar biliyorken yine de konu açmam😀
Sen de sağ ol.
Benim bildiğim bir konu değil inan ki.

Bu siteyi onlarc kez kullandım ama bu kez bakmak aklıma gelmedi. Sağol sincap

Soz konusu insanin yavrusu olunca bildigi her seyi insan unutuyor, normaldir.

Bu arada Cipro da emzirirken kullanilabiliyor. Sincap memelerimi kemirip kopmaya yakin bir kivama getirince doktor tedbiren yazmisti. Ama soyledigi seyleri uygulayip enfeksiyonu ilerletmeden iyilestirebilince ben kullanmadim. 🥲

Eklentiler

• B315A286-4258-4123-AC19-C68A5748F868.png
    B315A286-4258-4123-AC19-C68A5748F868.png
    161,9 KB · Görüntüleme: 171
X